Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véégre. Terjeszthetem a hírt hogy újra vehetõ. 😄
Nem fognak az enyémre rájárni (amivel ugyan marha rég játszottam, de az mindegy) 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

méghogy zsebpénzbarát
én jó pár évvel ezelõtt vettem 2990ért

How much can you take,before you snap?

Ja-ja. Viszonylag hamar lehet haladni, nekem még abban is szerencsém volt , hogy normális emberekkel futottam össze, és sokat segítettek.
Majd most meglátjuk.
Én anno egy osztálytársammal együtt kezdtem el b.neten, és minimális idõ belefécolásával azért (ja és egy kis szerencsével) egész jó kis cuccokat lehet összeguberálni. 😊

Hát igen. Most egy ismerõsnél megvan a CD, de kölcsönadta valakinek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na majd a jövõ héten megkapom, és akkor újra játszhatok.
Szerintem akiket ismertem, azok már abbahagyták, egyedül egy kicsit nehéz lesz.
De legalább volt reset, ha minden igaz.
Köszi a segítséget srácok.
A warez crack-et használ. (jól tudom?)
A crackeket legtöbbször felismeri a B.net, éppen ezért kölcsön kell kérned valakitõl egy eredeti cédét, és úgy kell feltelepítened, és játszanod...

De amint kivettem a szövegedbõl, ezt a megoldást kivitelezted volna ha lett volna alkalmad. 😊

ja már tom mi a gond az hogy a 1.11-es patch van fent de feltettem a 1.10-est és minden jó
ja és eredeti a cd
hi! vki tudna segíteni abba h mért nem tudok az ötödik pályára menni azokaal a karakterekkel amiket a netrõl töltöttem ezt írja ki : Diablo II Exception
Unhandled Exception:
Acces_violation (c0000005)
Vki segítsen!!
Persze.
Még jó, hogy a CD-tartót nem dobta ki a csajom!😊)
szal a régi cd-kulcsod az megvan?

Mindegyiket dobhatja, csak kicsi az esély nála.
vigyori14
üdv, pindle dobhat df-et, vagy griffont, vagy coa-t, vagy arach ot? vagy ezeket inkább mások szokták dobni?

Sziasztok Srácok.
Lenne egy olyan problémám, hogy én régebben (1 éve) megvettem az eredeti játékot, de a CD-m tönkrement.
Már nem játszottam 3 hónapja, gondolom törölték az acc-mat.
Ez rendben is van, de nem tudtam megvenni még egyszer eredetiben, mert mostanság nem lehet kapni.
Erre letöltöttem egy warez verziót, hátha a saját eredeti kódommal fog menni, de nem enged fel a Battle.net-re.
Valahogy ezt meg lehet oldani, hogy játszhassak, vagy kell vennem még egy új játékot, amit persze nem lehet kapni.
Köszi a segítséget elõre is.
Agy Halott
koszi
Nem, csak szedj le mellé egy karakter editálót is amivel át tudod pakolgatni a cuccokat.
Agy Halott
lehetetlen? 😊
nearo
<#wilting>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Agy Halott
sziasztok. olyan oldalt tudnatok linkelni, ahonnan letolthetnem az 1.10 verziohoz az összes ITEM-et?

koszi
GyaxyBoy
Very thnx!<#mf1><#nevetes1><#taps><#integet2>
Banyapapa
GyaxyBoy
Sziasztok!
Tudna nekem vki adni egy magyar leírást, hogy a kockában mit lehet mivel összerakni?!

[email protected]

elõre is köszönöm
most kezdtem el egy barbárt amit ilyenre tervezek:
20 bash
6 double swing
20 leap
20 leap attack
20 sword mastery
10 iron skin
5 nat res

esetleg levonok az iron skinbõl a berserk javára hogy ne legyen gond a phisical immunokkal
sz4bolcs
Csak nehéz fölfogni, hogy más nem érzi a különbséget két magyar szó közt.
Ehhez magyar tanárnak kéne lenni.. akkor én tévedtem el. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem vagyunk magyar-tanárok, bocsi. 😊

sz4bolcs
Láttam már ilyen kiegészítõt, de sajnos a nevét nem tudom.

Amúgy meg végre valaki, aki nem magyarosítást ír magyarítás helyett. 😊

Köszi de nem arra gondoltam az megvan nekem is. Találtam hozzá egy kis fajlt amit ki kellene cserélni ugyan ugy mint a magyarításnál de nekem kilép tõle a játékból. Még a fájl neve is ugyan az csak a mérete más.
sz4bolcs
Lord of Destruction Expansion set :-)))

Sziasztok! Több évnyi szünet után ismét feltettem a gépre a Diablo 2-t. Halvány emlékeimben él egy kiegészítõ a játékhoz amelyben nagyobb eséllyel lehetett mágikus tárgyat találni. Nem tudja véletlen valaki a nevét vagy a fellelhetõségét ennek a kiegnek? Elõre is köszi.
Chrystopher
Natívan miért nem egyszerübb? Kép kicsi..

Diablo 1 ablakban ..... Nos a megoldás VirtualMachine.

Az új fiókom: DevLupius

Banyapapa
jöhetne már az diablo2-lod csomag.
Mert nem tudom a pajzsot lecserélni a warezesben😞

Valószínûleg igen :|
Sok minden mással foglalatoskodom, valahogy szép lassan kimaradt megint a d2. Ráadásul volt egy rendszer újratelepítésem is, azóta még nem került fel a gépre a játék, szóval reménytelen a helyzet 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

És miért nem játszol már megint aspy? A gép elcuccolta az drága itemeidet (megint)?

Én pont ugyanígy szoktam végezni vele 😊

ne legyen light...
blizz, vagy sima fire.
tudod miért?
http://www.youtube.com/watch?v=ybBh33VkLx8
;>

Lightot felejtsd el kellõ cuccok nélkül!

Chrystopher
Akkor light lesz a joszag. Mar csak egy skill elosztasi guide kellene? Valaki ismer egy jo oldalt esetleg? 😊

Mefire blizzard sorc egyértelmûen, Pindlet nem szoktam ölni. Bár már biztos lejártak a karaktereim 😛

Én csak annyit mondtam, amennyit tudok: ergo keveset. Minden esetre megpróbáltam!

sz4bolcs
light viszi mefit is, pindle-t is. én is lightot kezdenék.

Chrystopher
Figyelmetlen vagy.. Az elérési utat csak példaként mutattam. Nyilvan neki mas... Nem tudom, hogy a Dio I-nek mi az inditofileja ill. az o gepen az eleresi uta.

Blizz sorc: tudtommal Pindle cold immune. + mar elkezdtem pakolni skilleket lightra.

Diablo 1 ról beszél.

Kezdõ mf sorcra én úgy olvastam, hogy blizz sorc kell.

Chrystopher
Start --> Futtatás --> elérési út aztán szóköz és -windowed pl.:

"G:\Diablo II\Diablo II.exe" -windowed

Chrystopher
Sziasztok!

Tegnap visszatertem (megint 😄) Diabloba es 1 idõre leteszem a WoW-ot..

Egy kérdésem lenne csak, mert nagyon kirázódtam a formámból ill. nem is emlékszem. Sõt lehet azóta változott is a dolog mióta abbahagytam...

Sorcot indítottam MF-elésre. Pindlet ill. mefit szeretnék MF-elni fõképpen. Mit ajánlotok? Fire, Cold, Villam? Valami hybrid kéne. Olyan értelemben, hogy jó legyen Pindle és Mefi killre + ne legyen rá méregdrága a cucc mert össz-vissz 16-17FG-m van.. :S

Ez igy nem teljesen igaz.
Fehér cuccokba ilvl-töl is függ a socketszám.
pl.: Egy Norm bocin esett CS-be csak 4-et fogy rakni, pedig 6 férne bele.
sz4bolcs
Amúgy meg mielõtt kipróbálnád elmondom, hogy larzuk mindig maximális socketet ad fehér, és superior tárgyakba. Sárga (rare) tárgyakba 1-et, míg kék (magic) tárgyakba 50%-ban 1-et, 50%-ban 2-t. Unique (aranybarna) tárgyakba 1 socketet rak.

sz4bolcs
És hányas szint felett ad cuccba 6 socketet? :-)

Helo

Igen, még mindig érdekel a téma.Azért kellene nekem mert tartalékolom a larzuk ajándékát és olyan(szintû tárgyba) próbálnám kilyukasztani amibe maximális socket-et ad.
Kössz.