sziasztok!!!
tegnapelőtt megvettem a diablo2-t, haveri társaságban fogom tolni a battle.net-en
és most mindenkinek körbeadom a cuccost...de egy baj van: kéne a cd hogy játszak. azt tudom hogy nocd crack miatt is bannol a blizzard...
de azt szeretném megkérdezni, hogyha singlet tolnám nocd crackel 1 darabig akkor is kibannolnának? tehát battle.net-re nemmennék fel vele, csak single...
(kezdtem egy ladder charactert, de hát akkor marad a single egy ideig )
jaés, ha szépen megkérnék valakit akkor végigboostolni az act-okon?
(kani.hu-n nyomtam régen, ott segítettek fejlődni és voltak baal runok is)
jameg esett egy zöld cucc lvl10-esen:)
(hsarus' iron fist pajzs)
feltudom ajánlani cserébe...
amugy full kezdő vagyok, kanin mintmár mondtam játszottam (80as druida) de full gyökér vagyok mindenhez...most necromancerrel nyomom, summonra tápolok (had végezzék a piszkos munkát a minionjaim)
jaés még valami: megszereztem a tree of inifuss-ból a tekercset, hazaportáltam , leadtam a questet és kaptam egy új questet (hogy stony fields-re menjek asszem)...namost, kiléptem a battle.net-ről majd visszamentem...a scroll of inifuss nálam van, de a "régi" quest az aktív (hogy szerezzem meg a scrollt) akkor most mivan? nyugodtan menjek a stony fields-re a kőoszlopokhoz?
amúgy megszálott wowos voltam(/vagyok)...nemtudom hogy fogom végigtolni olyan kereséseket bevágok a cuccokért hogy nemigaz