Hahh, jó hogy mondod, nem is ismertem fel pedig teljesen logikus:
A Freal Rage "charged" típusú, így néhány harapással feltöltöm, majd váltok Fury-ra, és mind a kettő skill hatását élvezem.
Ok, nincs több kérdésem, köszi :))))
Szóval akkor Fury fejlesztése a cél egyértelműen, Feral Rage-t esetleg növelem. A veszettséget terjesztőre (Rabies) kell egyet adnom, de használni nem fogom, tapasztalatom szerint normál szint fölött értelmetlenek az elemental típusú támadások, mert annyira nagy a szörnyek védelme. A többit pedig Werewolf és a Licantrophy fejlesztése lövöm el.
Werewolf most 9-es szinten van, asszem +56% Attack Speed-del, innentől kezdve csak +1%-kal növeli szintenként, szóval itt megállok egyenlőre. Majd ha kell az Attack Rate növelés akkor rakok rá (most talán +170%-ot ad a skill, minden szörnyre azt írja ki a Dexterity-nél, hogy 95% találati esélyem van. Mindegyikre!)
Licantrophy 6-os szinten van, ezt fogom fejleszteni most nagyon (+élet, +alakban maradási időtartam).
(és még van egy pontom a Feral Rage-en, így vagyok lv16)
Attribútumok közül a Vitality-re, és Dexterity-re gyúrtam, most kezdem felhozni az Energy-t. Strength-re ritkán rakok, csak annyit, hogy elbírjam az újabb cuccokat.