26171
  • JancsiPapa
    annyi manát nem tehetsz rá, hogy elég legyen, jobb helyen van az életen, hidd el :]
    na meg veszed 20 manapotit...
  • Carmang
    Ja, a linknél van leírás a kasztokhoz, hogy a Stat pontok miket, mennyivel növelnek. Hasznos.
  • Carmang
    Itt van az összes skill, szintenként, angolul.

Fejlesztésre:
    hát Google-val találhatsz sztem egy csomó tippet minden egyes kaszthoz, de igazán a saját megtapasztalást tudom ajánlani.
    Én pl. úgy csináltam, hogy minden skill-re raktam egy pontot először, kitapsztaltam, hogy mit csinál, hogyan működik, utána indítottam egy új karaktert és csak azt a néhány skillt fejlesztettem amit űbernek gondoltam.
    Általánosságban elmondható viszont, hogy a Skill Tree-n csak egy "fület" lehet fejlesszteni hatékonyan, különben csak elpazarlod a skill pontokat, és gyenge leszel.
  • Magic Boy
    Hol lehet találni valami összefoglaló táblázatot a különböző skillekről és, hogy hanyas szinten mit adnak (Ha lehet akkor magyarul)?

Arról van valami táblázat, hogy melyik karakterrt, hogy érdemes fejleszteni?
  • Carmang
    Miért fölösleges? Azért nem lehet csak úgy összeszedni 10+ mana after each kill felszerelést...
  • JancsiPapa
    energyre minden pont felesleges, ha érdekel a tanácsom :]
    de kb minden karakternél az :)
  • Carmang
    Hahh, jó hogy mondod, nem is ismertem fel pedig teljesen logikus:
    A Freal Rage "charged" típusú, így néhány harapással feltöltöm, majd váltok Fury-ra, és mind a kettő skill hatását élvezem.
    Ok, nincs több kérdésem, köszi :))))

Szóval akkor Fury fejlesztése a cél egyértelműen, Feral Rage-t esetleg növelem. A veszettséget terjesztőre (Rabies) kell egyet adnom, de használni nem fogom, tapasztalatom szerint normál szint fölött értelmetlenek az elemental típusú támadások, mert annyira nagy a szörnyek védelme. A többit pedig Werewolf és a Licantrophy fejlesztése lövöm el.
    Werewolf most 9-es szinten van, asszem +56% Attack Speed-del, innentől kezdve csak +1%-kal növeli szintenként, szóval itt megállok egyenlőre. Majd ha kell az Attack Rate növelés akkor rakok rá (most talán +170%-ot ad a skill, minden szörnyre azt írja ki a Dexterity-nél, hogy 95% találati esélyem van. Mindegyikre!)
    Licantrophy 6-os szinten van, ezt fogom fejleszteni most nagyon (+élet, +alakban maradási időtartam).
    (és még van egy pontom a Feral Rage-en, így vagyok lv16)

Attribútumok közül a Vitality-re, és Dexterity-re gyúrtam, most kezdem felhozni az Energy-t. Strength-re ritkán rakok, csak annyit, hogy elbírjam az újabb cuccokat.

Köszi mégegyszer az infót.
  • JancsiPapa
    sosem volt még közelharci druidám, viszont most megnéztem mind a két skillt:
    Először is, a 30-as skill nem véletlenül lvl 30as, sztem ez a jobb.
    Viszont 30ig elég szar lesz akkor, lehet,h többet kell kínlódni addig.
    Ami a feral rage mellett szól, az meg az, hogy ugye elég hamar lehet fejleszteni, viszont hellen egy csomó szörnytől alig/nem lehet életet szívni, ráadásul a fury annyi +damot ad, hogy egy 5-10%-os lifeleech mellett nem okoz gondot tankolni :)
    skilleket hogy gondoltad?
  • Carmang
    Halló,

újra elővettem a játékot, és indítottam egy Vérfarkas Druidát singlében.
    Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a 12-es szintű életlopó skillt fejleszteni (Feral Rage), vagy hagyjam, és majd a 30-as Fury-t fejlesszem, mert az lesz az űbertuti?

Battle.net-en utánanéztem a skilleknek, és meg kell mondjam mind a kettő szimpatikusnak tűnik, de eddigi tapasztalataim alapján csak egy ilyen támadóskillre érdemes gyúrni.
    A passzívokat természetesen fejlesztem mellé.

Köszi.
  • light00
    Hát, lényegében több baja lehet, mint amennyit célszerű lenne felsorolni, fontos, hogy tűzfalakat kikapcs, vagy engedélyeztesd, ugye lássa egymást a két gép, a kábel jó legyen(tehát lankábel és ne netkábel-habár a jobb hálókártya tud konvertálni)...
    Kb ennyi jut eszembe, amit mindenképpen meg szoktam csinálni.
  • light00
    Neten létrehozott lanhálózaton akartok játszani? Akkor hamachi a haverod ;)
  • Magic Boy
    Ahhoz mi kell, ha a barátnőmml akarok közösen (csak vele) játszani az alapjátékkal.
    Lényegében lan csak nem kábellel lenne összekötve a gép hanem a neten.
  • Csibusz
    Na minden oké már csak az a bajom hogy lanba összekötjük a gépeket... és sajnos.. nemtudom miért de please wait az megy de más nem a csatlakozásnál...miért? mit kell még csinálni?
  • jebedias
    Így van, magyarul egy kalap sz*r az egész.
  • dexkill
    lanhoz nem kell két key/cd set. Egy set/egy key elég. De a lényeg, hogy azonos legyen a patch verziója...

egyszerű: ne magyarítsd! Angolul sokkal egyszerűbb.
  • Csibusz
    Na sikerült a másik letőltött verzió már oké:)A másik kérdés ami van a Magyarítás portálon, az a honosításnak ott van hogy valami kódot kell kérni és emailba küldeni... ezt nekem világosíta már meg valaki.. hogy minek kell ez vagy nemtudom..
  • JancsiPapa
    van 1.11b-hez fordítás?
    úgy tudtam,h nincs
    ha vki megadná a linket, megköszönném
    nem nekem kell :]
  • Csibusz
    de mi lanba akakrunk párommal... és akkor neki is megkéne vennie a játékot... mert ugye az eredeti csak cd-vel müxik...
  • sz4bolcs
    nincs neki.
  • jebedias
    Szerintem vedd meg az eredetit. Megéri az árát. Így tudsz majd battleneten is játszani...
  • Csibusz
    most töltök egy 500 valahány megásat.. mert idáig 400 valamennyi volt .. nem betömörítve.. szóval lehet volt valami a dologban
  • Csibusz
    és torrentes vagyok:)
  • Csibusz
    és a telepítés végén kéri a cd-t mikor az alap játék play disc-jét beteszem felrakja a dolgokat.. és aztán megint kéri a kieg lemezt.. berakom de semmi:( áhh:( erre nem lehet cd patch a megoldás... vagy igen?? hisz telepités közben van a bibi... amugy hány mb a kieg?
  • Magic Boy
    Ja az enyém is ilyen volt.
    Én leszedtem DC-ről.
  • Csibusz
    dehát telepités közben nem érzékeli hogy benne lenne:( régen is játszottam ezzel a játékokkal csak azóta ugye a cd már nincs meg meg ilyesmi..
  • Magic Boy
    Keress No CD patch-t. :)
  • Csibusz
    na és mielött felraknám a kiegészítőt nem kell valamit csinálni patch avgy valami?? letöltöttem másikat és az sem jó kéri a lemezt pedig bent van:(
  • Magic Boy
    És akkor mi a 3d előnye?
  • sz4bolcs
    A 2D sokkal gyorsabb, folyamatosabb. A prok mind ezt használják.
  • Magic Boy
    Olyan kevés itt a kép.
    Jó lenne, ha mindenki feltenné a kedvenc karakterét/karaktereit.
    Én föltenném, de mivel most kezdem újra így nekem nincs.
  • Magic Boy
    Sikerült megszereznem.
    Remélem hamarosan a szinkron is eléri a 100%-ot.
    Köszönöm mindenkinek.
  • Szuperkaraj
    mi a különbség a 2D és a 3D között? most hogy olvastam itt, megnéztem mind a kettővel a dolgot, Video Test-nél átállítgattam, de én nekem ugyan olyan a kettő ( egyébként nekem is 3D-ben volt )
  • sirdond
    kösz ezt bóknak veszem :)
    egyébként nekem ati aiw 9600-am van
  • Csibusz
    régen is én is tudtam 3d ben tolni mikor geforce 5200 FX-em volt:) ÉS itt szó sincs menőzésről:) csak elmondtam mim van:).. most megpróbálom letőltök egy alapot meg egy kieget megint.Mert idáig alap az eredeti volt..de nem hiszem hogy ez hiba lenne:S
  • light00
    Nem a videókarid szar, hanem a játékhoz "szar", szal lényegében túl jó hozzá, ezért nem fut rendesen. Jó az 2D-ben.
    A cd nemérzékelés meg vmi helyi hiba lehet, nemtudom pontosan hogy lehetne orvosolni, hogy egyszer érzékeli, egyszer nem.

[ő is 3Dben tolja az ipart]
  • dexkill
    jóvan, Te egy külön kategória vagy Dio2 terén, azt már észrevettem:D (mi a titka az ipsének?:D)
  • sirdond
    én igen :)
  • dexkill
    most nem arra vagyok kíváncsi, hogy mivel tudsz menőzni:) Ismered azt, hogy verébre ágyúval? Nah ennyi... Amúgy nem hallottam még olyan emberről, aki 3Dben tolta volna, de komolyan...:)
  • Magic Boy
    Az e-mailcímem lemaradt.
  • Magic Boy
    Valaki eltudná küldeni a Diabló 2 Lord of Destruction 1.11-es pachához a magyarítást (vagy elmondani, hogy hol találom)?
    Benne ven a szinkronoké is vagy azt külön kell keresni (ha igen akkor kérnék linket)?