26171
-
JancsiPapa #21235 annyi manát nem tehetsz rá, hogy elég legyen, jobb helyen van az életen, hidd el :]
na meg veszed 20 manapotit... -
#21234 Ja, a linknél van leírás a kasztokhoz, hogy a Stat pontok miket, mennyivel növelnek. Hasznos. -
#21233 Itt van az összes skill, szintenként, angolul.
Fejlesztésre:
hát Google-val találhatsz sztem egy csomó tippet minden egyes kaszthoz, de igazán a saját megtapasztalást tudom ajánlani.
Én pl. úgy csináltam, hogy minden skill-re raktam egy pontot először, kitapsztaltam, hogy mit csinál, hogyan működik, utána indítottam egy új karaktert és csak azt a néhány skillt fejlesztettem amit űbernek gondoltam.
Általánosságban elmondható viszont, hogy a Skill Tree-n csak egy "fület" lehet fejlesszteni hatékonyan, különben csak elpazarlod a skill pontokat, és gyenge leszel. -
#21232 Hol lehet találni valami összefoglaló táblázatot a különböző skillekről és, hogy hanyas szinten mit adnak (Ha lehet akkor magyarul)?
Arról van valami táblázat, hogy melyik karakterrt, hogy érdemes fejleszteni? -
#21231 Miért fölösleges? Azért nem lehet csak úgy összeszedni 10+ mana after each kill felszerelést... -
JancsiPapa #21230 energyre minden pont felesleges, ha érdekel a tanácsom :]
de kb minden karakternél az :) -
#21229 Hahh, jó hogy mondod, nem is ismertem fel pedig teljesen logikus:
A Freal Rage "charged" típusú, így néhány harapással feltöltöm, majd váltok Fury-ra, és mind a kettő skill hatását élvezem.
Ok, nincs több kérdésem, köszi :))))
Szóval akkor Fury fejlesztése a cél egyértelműen, Feral Rage-t esetleg növelem. A veszettséget terjesztőre (Rabies) kell egyet adnom, de használni nem fogom, tapasztalatom szerint normál szint fölött értelmetlenek az elemental típusú támadások, mert annyira nagy a szörnyek védelme. A többit pedig Werewolf és a Licantrophy fejlesztése lövöm el.
Werewolf most 9-es szinten van, asszem +56% Attack Speed-del, innentől kezdve csak +1%-kal növeli szintenként, szóval itt megállok egyenlőre. Majd ha kell az Attack Rate növelés akkor rakok rá (most talán +170%-ot ad a skill, minden szörnyre azt írja ki a Dexterity-nél, hogy 95% találati esélyem van. Mindegyikre!)
Licantrophy 6-os szinten van, ezt fogom fejleszteni most nagyon (+élet, +alakban maradási időtartam).
(és még van egy pontom a Feral Rage-en, így vagyok lv16)
Attribútumok közül a Vitality-re, és Dexterity-re gyúrtam, most kezdem felhozni az Energy-t. Strength-re ritkán rakok, csak annyit, hogy elbírjam az újabb cuccokat.
Köszi mégegyszer az infót. -
JancsiPapa #21228 sosem volt még közelharci druidám, viszont most megnéztem mind a két skillt:
Először is, a 30-as skill nem véletlenül lvl 30as, sztem ez a jobb.
Viszont 30ig elég szar lesz akkor, lehet,h többet kell kínlódni addig.
Ami a feral rage mellett szól, az meg az, hogy ugye elég hamar lehet fejleszteni, viszont hellen egy csomó szörnytől alig/nem lehet életet szívni, ráadásul a fury annyi +damot ad, hogy egy 5-10%-os lifeleech mellett nem okoz gondot tankolni :)
skilleket hogy gondoltad? -
#21227 Halló,
újra elővettem a játékot, és indítottam egy Vérfarkas Druidát singlében.
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a 12-es szintű életlopó skillt fejleszteni (Feral Rage), vagy hagyjam, és majd a 30-as Fury-t fejlesszem, mert az lesz az űbertuti?
Battle.net-en utánanéztem a skilleknek, és meg kell mondjam mind a kettő szimpatikusnak tűnik, de eddigi tapasztalataim alapján csak egy ilyen támadóskillre érdemes gyúrni.
A passzívokat természetesen fejlesztem mellé.
Köszi. -
#21226 Hát, lényegében több baja lehet, mint amennyit célszerű lenne felsorolni, fontos, hogy tűzfalakat kikapcs, vagy engedélyeztesd, ugye lássa egymást a két gép, a kábel jó legyen(tehát lankábel és ne netkábel-habár a jobb hálókártya tud konvertálni)...
Kb ennyi jut eszembe, amit mindenképpen meg szoktam csinálni. -
#21225 Neten létrehozott lanhálózaton akartok játszani? Akkor hamachi a haverod ;) -
#21224 Ahhoz mi kell, ha a barátnőmml akarok közösen (csak vele) játszani az alapjátékkal.
Lényegében lan csak nem kábellel lenne összekötve a gép hanem a neten. -
#21223 Na minden oké már csak az a bajom hogy lanba összekötjük a gépeket... és sajnos.. nemtudom miért de please wait az megy de más nem a csatlakozásnál...miért? mit kell még csinálni? -
jebedias #21222 Így van, magyarul egy kalap sz*r az egész. -
dexkill #21221 lanhoz nem kell két key/cd set. Egy set/egy key elég. De a lényeg, hogy azonos legyen a patch verziója...
egyszerű: ne magyarítsd! Angolul sokkal egyszerűbb. -
#21220 Na sikerült a másik letőltött verzió már oké:)A másik kérdés ami van a Magyarítás portálon, az a honosításnak ott van hogy valami kódot kell kérni és emailba küldeni... ezt nekem világosíta már meg valaki.. hogy minek kell ez vagy nemtudom.. -
JancsiPapa #21219 van 1.11b-hez fordítás?
úgy tudtam,h nincs
ha vki megadná a linket, megköszönném
nem nekem kell :] -
#21218 de mi lanba akakrunk párommal... és akkor neki is megkéne vennie a játékot... mert ugye az eredeti csak cd-vel müxik... -
#21217 nincs neki. -
jebedias #21216 Szerintem vedd meg az eredetit. Megéri az árát. Így tudsz majd battleneten is játszani... -
#21215 most töltök egy 500 valahány megásat.. mert idáig 400 valamennyi volt .. nem betömörítve.. szóval lehet volt valami a dologban -
#21214 és torrentes vagyok:) -
#21213 és a telepítés végén kéri a cd-t mikor az alap játék play disc-jét beteszem felrakja a dolgokat.. és aztán megint kéri a kieg lemezt.. berakom de semmi:( áhh:( erre nem lehet cd patch a megoldás... vagy igen?? hisz telepités közben van a bibi... amugy hány mb a kieg? -
#21212 Ja az enyém is ilyen volt.
Én leszedtem DC-ről. -
#21211 dehát telepités közben nem érzékeli hogy benne lenne:( régen is játszottam ezzel a játékokkal csak azóta ugye a cd már nincs meg meg ilyesmi.. -
#21210 Keress No CD patch-t. :) -
#21209 na és mielött felraknám a kiegészítőt nem kell valamit csinálni patch avgy valami?? letöltöttem másikat és az sem jó kéri a lemezt pedig bent van:( -
#21208 És akkor mi a 3d előnye? -
#21207 A 2D sokkal gyorsabb, folyamatosabb. A prok mind ezt használják. -
#21206 Olyan kevés itt a kép.
Jó lenne, ha mindenki feltenné a kedvenc karakterét/karaktereit.
Én föltenném, de mivel most kezdem újra így nekem nincs. -
#21205 Sikerült megszereznem.
Remélem hamarosan a szinkron is eléri a 100%-ot.
Köszönöm mindenkinek. -
Szuperkaraj #21204 mi a különbség a 2D és a 3D között? most hogy olvastam itt, megnéztem mind a kettővel a dolgot, Video Test-nél átállítgattam, de én nekem ugyan olyan a kettő ( egyébként nekem is 3D-ben volt ) -
sirdond #21203 kösz ezt bóknak veszem :)
egyébként nekem ati aiw 9600-am van -
#21202 régen is én is tudtam 3d ben tolni mikor geforce 5200 FX-em volt:) ÉS itt szó sincs menőzésről:) csak elmondtam mim van:).. most megpróbálom letőltök egy alapot meg egy kieget megint.Mert idáig alap az eredeti volt..de nem hiszem hogy ez hiba lenne:S -
#21201 Nem a videókarid szar, hanem a játékhoz "szar", szal lényegében túl jó hozzá, ezért nem fut rendesen. Jó az 2D-ben.
A cd nemérzékelés meg vmi helyi hiba lehet, nemtudom pontosan hogy lehetne orvosolni, hogy egyszer érzékeli, egyszer nem.
[ő is 3Dben tolja az ipart] -
dexkill #21200 jóvan, Te egy külön kategória vagy Dio2 terén, azt már észrevettem:D (mi a titka az ipsének?:D) -
sirdond #21199 én igen :) -
dexkill #21198 most nem arra vagyok kíváncsi, hogy mivel tudsz menőzni:) Ismered azt, hogy verébre ágyúval? Nah ennyi... Amúgy nem hallottam még olyan emberről, aki 3Dben tolta volna, de komolyan...:) -
#21197 Az e-mailcímem lemaradt.
-
#21196 Valaki eltudná küldeni a Diabló 2 Lord of Destruction 1.11-es pachához a magyarítást (vagy elmondani, hogy hol találom)?
Benne ven a szinkronoké is vagy azt külön kell keresni (ha igen akkor kérnék linket)?