• JancsiPapa
    Szép napot!
    Szabolcs, kéretik nem fikázni a barbom :D
    kritikával esetleg...
    Single playerre egy blizzard sorcot ajánlok, mióta egyetemre járok és van fenn laptop havernál, funból én is singlézek, méghozzá hc...
    Kezdtem egy trapperral, 2 clawos, egész élvezetes játékot adott :)
    első ~25 skill fire bomb volt max,aztán burst of speed és 1 clawblock
    fire bomb act 1-3-ban szépen aláz, 8 playerben is. Andynál lehet mfelni egy bloodfistet (40 life, 10 ias, 30 fhr), countessnél egy tal és 1 eth rúnát (kicsit sokat kell runolni, de megéri), majd a stealth rúnaszó armorban egész élvezetessé teszi a játékot (dex, frw,fhr,fcr - utóbbi miatt sorcnak is kiváló). lvl 19ig eljutsz act 1ben, aztán act 2-3-an átszaladsz player 1-ben, felüdülés lesz :)
    aztán flayer jungle 8 playerben,rohannak rád,te meg fire bomb - isteni.
    act 4 kicsit nehéz, ám nem lehetetlen, lehet rakni pár pontot lightning sentryre, lvl 30tól csak a death sentryt toltam. Ugye hellen is életképes lesz, hiszen light immunokat leszedi az act 2 mightos merc (nightmaren béreljük, asszem offensive) és a fire bomb,a death sentry pedig robbantja a hullákat. Aztán próbáljunk meg +1-2 assa, 1-3 trapskill clawokat venni, iassal lehetőleg (ez számít abba,h milyen gyorsan rakod a trappot).Akit érdekel: meghaltam hellen underground passage-ben,curse multishot íjász team...
    Blizzer: act 1: tal-eth, 10 fcr gyűrűk, wand,orb v scepter, sisakba topáz v zafír. Érdemes televenni invet manapotival, ice blast eszi ugyanis. lvl 18ra legyen meg a glacial, a tele, prereqre 1-1, többi ice blast.Mire eljutsz blizzig, 8 player sem fog gondot okozni lvl 40re, baalt így toltam.
    Ezt night végéig vittem, sajnos fire-cold ench council megölt, véletlen ráteléztem blizzard helyett :D
    egyébként kis gyakorlás és halhatatlan :)
    20 blizzard
    20 ice blast
    ~15 coldmastery
    utána glacial
    1-1 tele, warmyth
    singleben jó még egy barb, vki leírta,h kb mire kell tenni, valamint egy zeal pala:
    20 zeal
    20 fana
    20 sacrifice
    20 holy shield
    def aurákra 1-1, resistesek közül csak az utsó, meditation nem kell, lehet több pont redemptionre (96os hammeremen vmi 10et tettem rá bneten, megérte)
    ezen leírások single tapasztalatok, "ahogy én csinálnám"
    single hammer is jó lehet, nem próbáltam még