• dexkill
    Csumi!

Új vagyok itt. 4 évig SCztem, de idő hiányában inkább lazábbra vettem: Dio2. Abban egyet értünk, hogy igen kifinomult game ez is, Blizzi ért hozzá, de azért Ti kicsit túlreagáljátok...:D

Amúgy érdekes a szemléletmód különbség, szóval a single gamerek közül, akivel eddig beszéltem, meg néha gamelünk, mindenki a set-unique tárgyakért van oda, többek között én is...:P

Két dolog szúrt szemet:
    Vigyori: mi az, hogy drága lenne?:O Miben mérve drága? Hallottam már ilyen items adok-veszek oldalról, de azért ezt csak nagyon elborult elmék csinálják, nem? Szóval singleben én egy karival 6 hónap alatt szinte a tárgyak 60 %-át összeszedtem, köztük nagyon sok (!) ladder only tárgyat is (bcg buzi vagyok:D), akkor runozzál és találsz meg cserélsz, nem?:)
    Bár rúnáim nagyon nincsenek, össz-vissz egy Um-ot tudok felmutatni... Van valami korlátozás, vagy módosítás net-single (lan) között a rúnákra vonatkozóan? Szal lehet, hogy singleben (lan-on) nem dob annyi, olyan magas rúnát?

A másik: mi a fasszom az a coh? (Jay&néma Bob után:D) (lentebb írta vki a tradek kapcsán) A többit megfejtettem:D

Jah, és mitől ér többet egy perfekt unique tárgy, mint az ami mondjuk 3%-al kevesebb valamit ad? Csupán azért, mert szebb a kerek szám...?:)

dex voltam

ui: kíváncsiság: mit érne neten, pvp szinten a barbárom? clvl 86, axe mast, bers, ww maxon, mindenen 1 pötty, kivéve a többi mastery-t, a grim ward sort, és a battle cry sort. Battle orders, iron skin 7, nat res 12. +4 all skill. Tárgyak: Cranebeak és Messersmith's reaver. Harlequin crest, Manald Heal, Nature's Peace (vagy Dwarf Star mikor mi kell), 'Rhyme' pavise, 'Stone' Bonewave, Thundergod's Vigor és Immo king kesztyűje. Ütök bers-el 1400-2500 és 2100-5400 kb a ww nem lényeg, helles szart sem ér...:( HP battle cmd és battle orders után 1500.

Szóval? Az első clvl 70+ sorci megpicsázná, mi?:D

Bocs a hosszú postért:)