Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SZvsz néha chargolás (ráfutás közben) meg áll a karakter, és nem tud elmozdúlni gyak megfagy. Mintha kõvé dermedne. EZt orvosolták azzal, hogy ha ilyen állapotban megnyomod a fegyver másik kézbe váltást (alap 'W'), akkor kimozdúl ebbõl a stancebõl.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
egy cd kulcsot használunk, az a baj? :S😄
V9ykn8_TZL0
Htx.
+ még a Dio2-n is lenne mit javítgatni, pl azt nem tudom megérteni hogy a charge bugot miért nem javították eddig, nagyszerü fejlesztés a charger de mit sem ér így...<#levele>#levele>
,.--.,
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és miaz a gamble zés?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
De tényleg... ha tudod, h. megbuksz, miért izgulsz?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Osztálytársam itt aludt nálam, ébredek föl, látom remeg a kezem.
Remegõ kézzel fogom meg a puskákat, ..párbeszéd:
"-nemá', hogy remegjen a kezem, akkor nem hogy fogok tudni puskázni?
-Miért? Két évig nem remegett??
-Izgulsz?
-Ja.
-Pedig te nem szoktál.
-Hát igen, ilyenkor mindig izgatott vagyok ...amikor megyek megbukni"
xDDDD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Viszaléptem és ot votl egy nem felfedezett kesztyu amit már az elozo jatekban felfedeztem. Felfedeztem sé persze ugyan az volt ^^
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!