• sz4bolcs
    én múltkor úgy jártam, hogy elkezdtem délután játszani, benyomtam egy bögre kávét, aztán néztem, már éjjel van, hajnali 2 körül kezdtem megint álmosodni, főztem még1 adag kávét, benyomtam, hajnali 3kor már mondom elmegyek aludni, de épp kész lett a gf barbárom, nem bírtam ki, hogy ne játsszak vele kicsit. Aztán néztem az órám, már reggel 6 óra volt, és nekem 8ra kellett suliba mennem, mert utolsó nap volt, tehát 7kor kellett volna kelni. Egy órát nem érdemes alukálni, inkább lefőztem a harmadik adag kávét.
    ja igen (Wiener extra:)))
    Aztán mentem suliba, ahol egy üveg valami kanadai whiskeyvel vártak. Nagyon finom volt, még talán nem is ittam ilyen jó whiskeyt. És muszáj volt beülni a helyi kocsmába, meginni 3 jagert, 1 unicumot, meg 3 korsó sört.
    Olyan délután 3 körül végeztünk is, csak az volt a dolog szépséghibája, hogy nekem fél6kor kellett mennem barátnőmhöz egy másik városba, mert öccsének volt ballagása.
    De már muszáj volt aludnom, mert másképp meghalok. Szal lefeküdtem.
    Arra ébredtem, hogy 17:04 perckor nyomkodom le az ébresztőt. És még ott a lakáson is lett volna dolgom, mert a héten iszonyat nagy kupit hagytam. Konyhába 1 hetes mosatlan edények, kupi, piszok, de már nem volt rá időm megcsinálni.
    Fogtam a hullazsákot (amiben az öltönyt szokás cipelni), beledobtam egy alsógatyát, egy zoknit, meg a fogkefém, azt spuri a buszállomásra.
    Persze még muszáj volt magamra fél üveg parfümöt fújni, és bekapni 3 winterfresh rágót, kíváncsi vagyok, az utazótársak közül hányan fulladtak meg a párolgó alkoholos izzadság, a parfüm, és a mentolos rágó bűzétől. :)))
    Végülis odaértem, és minden jó volt. Persze az első amivel kínáltak apósék, az valami rövid-ital.

Van így az ember.

Ui.: Amúgy antialkoholista vagyok!!