26171
-
#19410 szlovákiai vagy sz4bolcs? vagy merről? -
#19409 tényleg nem volt nehéz? Én jövő hét utáni héten vizsgázok. -
JancsiPapa #19408 xDDD
Látszik, hogy nem érettségizel :D
ma voltam emelt matekon, hááát...nem volt nehéz :) -
#19407 én múltkor úgy jártam, hogy elkezdtem délután játszani, benyomtam egy bögre kávét, aztán néztem, már éjjel van, hajnali 2 körül kezdtem megint álmosodni, főztem még1 adag kávét, benyomtam, hajnali 3kor már mondom elmegyek aludni, de épp kész lett a gf barbárom, nem bírtam ki, hogy ne játsszak vele kicsit. Aztán néztem az órám, már reggel 6 óra volt, és nekem 8ra kellett suliba mennem, mert utolsó nap volt, tehát 7kor kellett volna kelni. Egy órát nem érdemes alukálni, inkább lefőztem a harmadik adag kávét.
ja igen (Wiener extra:)))
Aztán mentem suliba, ahol egy üveg valami kanadai whiskeyvel vártak. Nagyon finom volt, még talán nem is ittam ilyen jó whiskeyt. És muszáj volt beülni a helyi kocsmába, meginni 3 jagert, 1 unicumot, meg 3 korsó sört.
Olyan délután 3 körül végeztünk is, csak az volt a dolog szépséghibája, hogy nekem fél6kor kellett mennem barátnőmhöz egy másik városba, mert öccsének volt ballagása.
De már muszáj volt aludnom, mert másképp meghalok. Szal lefeküdtem.
Arra ébredtem, hogy 17:04 perckor nyomkodom le az ébresztőt. És még ott a lakáson is lett volna dolgom, mert a héten iszonyat nagy kupit hagytam. Konyhába 1 hetes mosatlan edények, kupi, piszok, de már nem volt rá időm megcsinálni.
Fogtam a hullazsákot (amiben az öltönyt szokás cipelni), beledobtam egy alsógatyát, egy zoknit, meg a fogkefém, azt spuri a buszállomásra.
Persze még muszáj volt magamra fél üveg parfümöt fújni, és bekapni 3 winterfresh rágót, kíváncsi vagyok, az utazótársak közül hányan fulladtak meg a párolgó alkoholos izzadság, a parfüm, és a mentolos rágó bűzétől. :)))
Végülis odaértem, és minden jó volt. Persze az első amivel kínáltak apósék, az valami rövid-ital.
Van így az ember.
Ui.: Amúgy antialkoholista vagyok!! -
#19406 hát ez még mindíg a legjobb játék b+:p tegnap elkezdtem nyomni háromkor és mikor az órára néztem már hajnal 2 volt -
#19405 Valakinek incs vtel negy elado sorci torcha?:) nem kell perfec olyan 4 ist körüli is elég:P Lehet 3 ist is:) -
#19404 nagyvonalúnak kell lenni :D -
#19403 Oksa akor eltezem neked :)) Majd holnap jelentkezz ha veszed :P -
#19402 sztem sem de nem kapok sehol sem olcsobban :D -
#19401 Aha ok ksözike mert kétek már érte midnent:D -
#19400 sztem nem ér 4 istet egy sorci torcs..:) -
Aspyrin #19399 Egy istet adok érte, talán holnap délután fent leszek. -
#19398 Jut eszembe:)
Vkinek nem kell egy seraph amulett?:)
2 / 2 -es :) -
Aspyrin #19397 Az eladónak minél többet, a vevőnek minél kevesebbet :D
Egyébként 3-4 istre tippelek. -
#19396 Nah az remek:P
Amugy egy 18 / 13 -as sorci torch mennyi ist et ér?? -
#19395 hehe ez nem bug :PP -
Aspyrin #19394 Szokott elég gyakran :) -
#19393 xDDD az kemény!! Lehet, nincs is rá esély, csak valami bug. -
#19392 Woww a summoner egyszerre kettő hate-t dobott:)) Erre mennyi az esélyem amugy?:P -
#19391 aham értem köszike -
MadJani #19390 Én a Gaze-t jobban szeretem, bár a csicsó a méregre a legalergiássabb, emiatt nagyon jó neki az Andy. Nem is beszélva a rengeteg +str-röl, ami kellhet az Eth CV 200-as szükségletéhez. -
MadJani #19389 Mivel az ITD nem hat Boss-oknál, igy van értelme. -
#19388 Az igaz amugy hogy csicsóra az andariels sisak a legjobb?? -
#19387 nahh az remek:)) Köszi szépen. -
#19386 kreálsz játékot, és megkérded...
sima goldban mondjam? 35000, 35000, 3005 , ...? így megfelel, vagy mégis hogy gondoltad? -
#19385 ejj kicsit megváltoztak az árak mióta utoljára toltam:o hol lehet megnézni up to date hogy mi mennyit ér? nem FGben hanem ingame cuccokban:) -
Aspyrin #19384 Oculus. -
Aspyrin #19383 2 istet. -
Aspyrin #19382 Én úgy tudom, hogy minden olyan unique fegyvernek létezik etheral változata(kivéve az íjakat) aminek az eredeti állapota sem etheral. -
#19381 mi az az occulus...? -
#19380 Amulett
Egy egy 2/2 es értékkel ér ist-et??
40% Damage To Demons
A többit igy pontosan nem tom..
Igy mit ér pontosan sztetek? -
#19379 üdv, eth occulus létezik? ha igen mibekerül? -
#19377 vagy lemlem -
#19376 ja tényleg most van gf barbom, megcsinálhatnám dupla wit leg ist ist-tel xDD -
#19375 ehh... én gondoltam már olyan karira, ami wirt leggel hadonászik... de még nem jutottam el odáig, hogy megcsináljam:D -
#19374 én raktam ki wirt leg-be furyt xDDD -
#19373 A Fury rúnaszónál észrevettem egy kis érdekességet (lehet, hogy csak nekem érdekes...):
+209% Enhanced Damage
40% Increased Attack Speed
Prevent Monster Heal
66% Chance Of Open Wounds
33% Deadly Strike
Ignore Target's Defense
-25% Target Defense
20% Bonus To Attack Rating
6% Life Stolen Per Hit
+5 To Frenzy (Barbarian Only)
Na most akkor ez hogy van? Semlegesíti a védelmet, vagy csökkenti 25%-al? -
#19372 Jah, akit érdekel, az itt megtalálhatja hogyan kell a ladderes rúnaszavakat singleben is elérhetővé tenni.
Szerk.: a legutolsó menüpont. -
#19371 ehh :D hát érdekes:P -
#19370 megcrackeltem... de nem tudom mi történt, most hirtelen működik az összes rúnaszó, pedig 1.10 maradt... még az 1.11esek is működnek:)