Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha most letörlöm a játékot és késõbb ujra feltestzem akkor tudok majd a régi bnet es embereimmel továb jászani? ja és találtam egy cd-t azon van razor ha ezt felmásolnám és ha indulna a játék tudnék normálisan vele bneten játszani? nem bannolnának?
Egyáltalán nem kérdeztem, hogy mije van, semmiben sincs ez összefüggésben...Mind1, én nem fogok a cuccaimra gizdázni inkább -.-
az a bosszantó h ma végre kitudtam rakni egy fortit a barb omnak, és nemtudtam kipróbálni sem, hétfõ reggel egybõl megyek szétnézek merre lehet kapni.
A hr-k amiket vettél hozzá biztos legitek voltak..... ppfff
Hacsak nem hf bõl csináltál ber-t jah-t ohm-t meg vex-t ecetera ecetera...
vex=2gul, ohm=4gul, Lo=8gul..... zod=256gul.
A hr-k nem így készülnek, amit veszel mert (lol) mert nem. Vex kivétel, ugye, ami most egyáltalán életben tartja a hr-k árát.
Egyébként nem is olyan rég Tresh Socket dobott egy gul-t 😛
Én nem is tudom vajon mi lehet a sok hr jelenlétének magyaráztata? XD
Hacsak nem hf bõl csináltál ber-t jah-t ohm-t meg vex-t ecetera ecetera...
vex=2gul, ohm=4gul, Lo=8gul..... zod=256gul.
A hr-k nem így készülnek, amit veszel mert (lol) mert nem. Vex kivétel, ugye, ami most egyáltalán életben tartja a hr-k árát.
Egyébként nem is olyan rég Tresh Socket dobott egy gul-t 😛
Én nem is tudom vajon mi lehet a sok hr jelenlétének magyaráztata? XD
szerintem nem fog tudni senki segíteni neked...
legalábis én nem ismerek senkit akinek bármilyen cd is szétpukkant volna játék közben
legalábis én nem ismerek senkit akinek bármilyen cd is szétpukkant volna játék közben
... got nothin to share with you...
szétpukkant a cd? lol
azt hogy csináltad?
azt hogy csináltad?
üödv. ma olyan problémám eletkezett hogy a cd-meghajtóban szétpukant a diablo 2exp.-cdm-m, és mostz nemtok blépni a játékba cdnélkül, azt akarom érdezni h ha másolt cd-vel crackelem a játékot h indljon akor feltudok lépni bnetre és tudok majd vele játszani? vagy egybõl bannolnak érte?
Passz,az enyémnek mst 11k-11k.De nincs full cuccolva.
Nekem van 2 enim 1-2 hoto.1-2 cta.<#szeret>#szeret>Meg egyéb jódógaim.
Eggyiket sem vettem.<#beka3>#beka3>
Eggyiket sem vettem.<#beka3>#beka3>
egy hammer palának mekkora a max sebzése kb?
Nagyon vicces fiú vagy ^^
De gondolj bele, hány hrt találtál eddig?És ha mindenki más 2x annyira lenne szerencsés, mint te, még akkor sem jönne ki az az ezres nagyságrendû enigma, botd, grief és a többi...
De gondolj bele, hány hrt találtál eddig?És ha mindenki más 2x annyira lenne szerencsés, mint te, még akkor sem jönne ki az az ezres nagyságrendû enigma, botd, grief és a többi...
Hát ja, Most perpill amát csinálok windforce-al. Csak nincs kedvem befejezni. Ott van minden hozzá, már annyire uncsi a húzás része, hogy lehet még jövõ héten se fejezem be. Sebzés az komoly lesz ^_^ 120 ias breakpoint. 300-4K sebzés x 12 nyíl másodpercebként. Elég mókás cucc. 😄
A kinálat nyomta le az árat. Nem a kereslet, elég furcsa lenne fordítva😉
másolt
176% enhanced defense +50% allresist, +2 all skills +2 combat skills, +30block +20 str, vit, 466 def
Ilyesmi =)!
Ilyesmi =)!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Lanos karival találtam Metyifisztónál esett az eset. A pontos értékeit fejbõl nem vágom, tegnap késõ este dobta.
Köszi a tippet!
Köszi a tippet!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Hehe, csak nem visszaestél megint? 😊
Szomorúan nyugtázom, hogy nem volt még reset.
Szomorúan nyugtázom, hogy nem volt még reset.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hát amit találok az biztos nem dupe-olt.<#crazya>#crazya>
Vagy gondolod hogy a monszták nekiálnak hr-t dupeolni?csakhogy megszivassanak?<#wave>#wave>
Vagy gondolod hogy a monszták nekiálnak hr-t dupeolni?csakhogy megszivassanak?<#wave>#wave>
a lehetõ legkomolyab pajzsot találtad meg ha a zakarum-ot találtad. tegyél bele egy um-ot, vagy egy pdia-t. hol esett neked ilyen pajzs?
Hi!
Találtam egy nagyon komoly unique pajzsot (nem emléxem a nevére, de ad +2 all skillt meg +2 combat skillt a palának + 50 allresistet), átpasszoltam a palámnak. Ütöttem bele egy lukat.
Nos a kérdés: mit érdemes egy socketbe rakni? Egy perfect valamit, vagy van valami "egyszavas" rúnaszó, ami jobb, mint egy perfect gem?
(lvl 42-es a csókám)
Találtam egy nagyon komoly unique pajzsot (nem emléxem a nevére, de ad +2 all skillt meg +2 combat skillt a palának + 50 allresistet), átpasszoltam a palámnak. Ütöttem bele egy lukat.
Nos a kérdés: mit érdemes egy socketbe rakni? Egy perfect valamit, vagy van valami "egyszavas" rúnaszó, ami jobb, mint egy perfect gem?
(lvl 42-es a csókám)
Márpedig a hrek nagy része dupolt. ^^
Erre egy szó a válaszom. Dupe.
1024 ben sehogy max 800*600 at enged azt pedig a diablo2.exe -window parancsal tudod inditani
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sziasztok hogy lehet megoldani hogy a diablo ablakban fusson hogy mellette lássam mi megy az asztalon alt+tab kihagyásával...magyarul egy 1024-768 as ablakban futtatni
Inventoriból vagy ládából eggy runa se tünik el,csak ha dupe-olt.
Én ilyet nem írtam. A hr tünik el... AZ ist nem, a pul se.....
NA szal akkor ha szerzek egy IST runat akkor hamar lejar a szavatossága?? Szal kevesebbet fog érni. SZal ha egy pár napig nem nyulok hozzá a ruankhoz akkor eltunnek örökké az invertory-bol??? AMert az akkor nagyon gáz.
Tavaly aug 10+-2 nap ahogy rémlik. Ahogy elnézem a viszonyokat bneten nem erõltetik a resetet. -SZERINTEM!!!- télig nem is lesz, mivel nyáron levágtak egy halom accountot/karaktert maphack miatt.
Igen.
Egy kis segitség hozzá. Egy pul runa most kb 30-35 perfect gem.
Egy ist pedig 4-5 pul runa. Persze tárgyakból is hamar kijön az ist runa, csak tudni kell kereskedni, nem elég megtalálni a legértékesebb dolgot.
A vásárolt hr olyan mint a hírtelen leárazott termék, ergo hamar lejár a szavatossága. (eltünik az inventoryból). Amikor megveszed a legjobb ha ott helyben belerakod amibe tervezted, minden egyébb körülménytõl függetlenûl.
Egy kis segitség hozzá. Egy pul runa most kb 30-35 perfect gem.
Egy ist pedig 4-5 pul runa. Persze tárgyakból is hamar kijön az ist runa, csak tudni kell kereskedni, nem elég megtalálni a legértékesebb dolgot.
A vásárolt hr olyan mint a hírtelen leárazott termék, ergo hamar lejár a szavatossága. (eltünik az inventoryból). Amikor megveszed a legjobb ha ott helyben belerakod amibe tervezted, minden egyébb körülménytõl függetlenûl.
Zod = high runa. (hr) Hr minden olyan runa ami a vex felett van.
Most a hr 2 ist runába kerül.
Egyes runaszavak akár több hr-bõl is állhatnak......
Most a hr 2 ist runába kerül.
Egyes runaszavak akár több hr-bõl is állhatnak......
Tudtok mondani egy olyan tárgyat ami ZOD rinát ér?
Mondjatok meg a nevét kivancsi lennék rá hogy milyen LOL tárgy lehet az 😄
Mondjatok meg a nevét kivancsi lennék rá hogy milyen LOL tárgy lehet az 😄
Ez vmi irtózatos hibrid szar, ami a hell blood moornál tovább nem jó, nemhogy mefihez ^^
Persze csak az van ^^
persze martialos csk hiányzik az elemental dmg (a madár piszkálás meg a hideg és a villámos karom^^)
sas: ha trapp assát akarsz a martial ág kilõve...
a fade kell a shadowmaster meg a (most nem jut eszembe a neve) a szörny bénító.
DE ezekre sem túl sok nagyon max 4 pont a + skillek úgy is használhatóvá teszik õket. Esetleg késõbb mikor elégedett vagy a sebzéseddel pakolhatsz még a SM-re de úgy sem lesz elég a skillpontod^^
sas: ha trapp assát akarsz a martial ág kilõve...
a fade kell a shadowmaster meg a (most nem jut eszembe a neve) a szörny bénító.
DE ezekre sem túl sok nagyon max 4 pont a + skillek úgy is használhatóvá teszik õket. Esetleg késõbb mikor elégedett vagy a sebzéseddel pakolhatsz még a SM-re de úgy sem lesz elég a skillpontod^^
ez nemhiszem hogy trap assa...
namármost a diablós oldalakon nem kell komolyan venni semmit 😄
azt noobknak találták ki szerintem... antidote? lol...
Kérdezz inkább meg valami pro-t, hogy mi a teendõ
azt noobknak találták ki szerintem... antidote? lol...
Kérdezz inkább meg valami pro-t, hogy mi a teendõ
diablos oldalon irt ilyeneket. AKkor most ezt elirta mert ez csapdákra is rak meg a csapásokta is.
"A Claw Mastery-be fektetett pontjaink meghozzák gyümölcsüket, és gond nélkül haladunk tovább utunkon. A következõ szinten viszont ránk köszön a Burst of Speed, ami véleményem szerint nagyon fontos skill az assassin számára. Sokszor ez húz ki minket a bajból, és az általa nyújtott increased attack speed is nagy hasznunkra van a gyorsabb gyilkolásban. Nem elég ugyanis jól blokkolni és nagyot ütni. Amennyiben véletlenül körbevesznek minket, szükségünk van a Cobra által nyújtott leech biztonságára is, és a támadasi sebességre, ami segít minket abban, hogy két blokkolás között ütni is tudjunk. Megesik ugyanis, hogy block lock alá kerülünk, vagyis a blokkolástól nem tudunk visszatámadni.
A Burst of Speedet érdemes tizedik szintig növelni felváltva fejlesztve a Claw Mastery-vel, vagy akár egybõl elpakolni rá folyamatosan tíz pontot. Ez kárpótol minket az attack rating kiesésért, többet ütve tapasztalatom szerint ugyanannyi eséllyel találjuk el a célpontot, mintha egy lassút ütnénk."
"Huszadik szint után akár Burst, akár Clawmast van kéznél - eljutottunk Mefihez, és õt le kell tudnunk verni. Ide kell a Cobra Strike, és rengeteg antidote. Itt viszont elkezdhetünk a csapda-ágra pakolni egy-egy pontot lefelé haladva a baloldali ágon."
"A Claw Mastery-be fektetett pontjaink meghozzák gyümölcsüket, és gond nélkül haladunk tovább utunkon. A következõ szinten viszont ránk köszön a Burst of Speed, ami véleményem szerint nagyon fontos skill az assassin számára. Sokszor ez húz ki minket a bajból, és az általa nyújtott increased attack speed is nagy hasznunkra van a gyorsabb gyilkolásban. Nem elég ugyanis jól blokkolni és nagyot ütni. Amennyiben véletlenül körbevesznek minket, szükségünk van a Cobra által nyújtott leech biztonságára is, és a támadasi sebességre, ami segít minket abban, hogy két blokkolás között ütni is tudjunk. Megesik ugyanis, hogy block lock alá kerülünk, vagyis a blokkolástól nem tudunk visszatámadni.
A Burst of Speedet érdemes tizedik szintig növelni felváltva fejlesztve a Claw Mastery-vel, vagy akár egybõl elpakolni rá folyamatosan tíz pontot. Ez kárpótol minket az attack rating kiesésért, többet ütve tapasztalatom szerint ugyanannyi eséllyel találjuk el a célpontot, mintha egy lassút ütnénk."
"Huszadik szint után akár Burst, akár Clawmast van kéznél - eljutottunk Mefihez, és õt le kell tudnunk verni. Ide kell a Cobra Strike, és rengeteg antidote. Itt viszont elkezdhetünk a csapda-ágra pakolni egy-egy pontot lefelé haladva a baloldali ágon."
jaaaa!!!
legfontosabb!!!
uccsó reset mikor volt / lesz? Ha jól emléxem tavaly nyáron volt, azóta semmi ugye?
Elkezdeném újra ha lenne reset...
legfontosabb!!!
uccsó reset mikor volt / lesz? Ha jól emléxem tavaly nyáron volt, azóta semmi ugye?
Elkezdeném újra ha lenne reset...