A félreértések elkerülése végett...
Nem mondtam, hogy ha jövök a Javával akkor térdre kell előttem esni, meg hogy olyan jó hogy le sem megy a Nap többet...:D Azt is elfogadom, hogy sokkal meggyőzőbb karik is vannak. Egyszerűen az a lényeg, hogy a Java annyira azért nem szar, hogy ne érné meg kezdeni egyet.
Amiért én ezt választottam:
- Nagyon sokat játszottam vele single playerben, ezt ismerem a legjobban.
- Mindenkinek (nagyon sokaknak) Hammer pala van.
- Biztos nagyon nincs szerencsém , de a Bnetes idők alatt, ami közel 1,5 év alig alig találtam olyan cuccokat amiket megérte volna eladni, éppen ezért szegény voltam mindig is... Keyrun, charm reroll ezekből van szinte mindenem, ennyiből szerintem jó Javat sikerült összeraknom (egy olyan Hammer pala amivel nem égetem magam sokkal többe kerül)
Nagyon sok olyan karakter van ami sokkal jobban cuccfüggő, nyilván ezeket a cuccokat dupeolják sokat, nem azért játszok, hogy maphackkel, dupeolással, mindenféle átverésekkel minél gazdagabb legyek, kinőttem már abból. Soha nem is gondoltam arra hogy torchokra, annihilusra, sojra gyűjtsek, hogy x idő múlva eltűnjön. Jól megvagyok nélkülük :)
Ez van, lehet hogy sokaknak más az elképzelése de azért nem kell egyből megkövezni :D
Egy kis pontosítás visszamenőleg:
valóban a Javára is csak 2 gyűrűt lehet erőltetni a Dwarf Start kérem mindenki húzza ki piros filctollal