Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként lehet hogy hülyeség mert eddig nem volt axe karim 😛

... got nothin to share with you...

nearo
Ja hogy úgy... azt hittem, azt mondod hogy van a játékban írva angolul.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mé?
én csak mondta mit jelent a kétkezesbalta meg az egykezessebzés...

nearo
Ehh... akkor mégsem a fordítók hibája😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Two Handed Axe
One Handed Damage
asszem 😛

nearo
Hogy van ánglisul?

nearo
Amúgy kösz, ezek szerint rosszul tudtam.

ez a magyar fordítás kéremszépen 😊

nearo
Na most akkor hogy van ez?

Két kezes balta egy kezes sebzéssel?

lol 😄

Esrohnoil
BIZTOSAN azért.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nearo
Hááát... modot biztos nem használok. Lehet esetleg azért, mert nem eredeti a cd-m?

csakhogy tudjátok legalább 1 hónappal a reset elõtt feltüntetik hogy lesz.. tehát szsóval ha lesz is az még több mint 1 hónap ha egyátalán lesz..
Nem tudjuk, már jól jönne pedig, újra elkezdenék játszani :/
Hivatalos blizz oldalon ha nézegeted a híreket, ott fogod elõször megtalálni.

nem lesz
sz4bolcs
Mikor lesz ladder reset? Bocs nem tudok visszaolvasni, és csak az info érdekel.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Esrohnoil
Gondolom az h. lenyomták a szervert amin a realm volt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"realm lekapcsolva"
ez mi?

How much can you take,before you snap?

reinstall?

valamilyen modot használsz nem?

nearo
Ez lol...:

Próbáltam Bentezni, mert rájöttem, hogy elvileg van egy cd kulcsom...

nearo
Hmm... kösz.

ja, azóta rájöttem 😛

Esrohnoil
Mert már több mint +30 replenish life-ot adnak a cuccok amik rajtam vannak. 😄

nemjózsi
és multis karit már elsõ szinten is bneten fejlesztik? sry ha lámi kérdés meg ha késõbb lámasagot kerdezek msot fogom elkezdeni multiban tolni

Nincs felsõ határ, de miért lenne ez lényeges?

str-dex-vita-energy
De a szótár a barátod :]

Attributes
ez mi ha megkérdezhetem? 😊

Esrohnoil
Hááj!
A replenish life-ot adó cuccokból ha több van rajtam, akkor ugyebár összeadódik a regenerálódás bónusza.
Azt akarom kérdezni h. mennyi ennek az elérhetõ maximuma, vagyis mennyire lehet felgyorsítani az életerõ regenerációt?

Chrystopher
Mindegyik karira van egy rászabott torch. Ez random, tehát van amazon, paladin, assa torch. stb..stb..

Egy példa torch:

+3 to All Amazon skill
+10-20 to All Resistances
+10-20 to All Attributes
+8 to Light Radius
Level 8-as Hydra-t(Fire Sorceress Skill) csinálhatsz vele xy/xy töltet.

Enny.
2kockát foglal függõlegesen.

nearo
Mi az a "Hellfire Torch"? És mit tud?

Lammer
azert htx <#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ez csak a bneten van,

Hellfire Torch😊
Key of Terror, Hate, Destruction.
+amiket az überbossok dobnak szerveket😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nem átudsz rajta menni.Csak kicsit várni kell.kattints rá a kapura,egy picit vársz és benn is vagy.

nearo
Act 5-ben a Jeges felvidéken van egy piros térkapu, elvileg Abaddon-ba vezet, de nem tudok rajta átmenni. Az egy dísz esetleg...?

xy21
thx<#szomoru1>

nearo
Hááát... egyrészt druidám még nem nagyon volt, másrészt az eddigi négy karakteremmel, amivel elmentem odáig az mind 22-23 szintû volt. Barbárral "Rambo stílus"-sal mentem neki, assassinnal ugyanez, csak csapdákkal könnyítettem a dolgom, két nekro-nál meg a csontvázak meg az átkok megtették a hatásaikat.
Amúgy most Diablo megölésénél én is sokat szenvedtem (ha nem ölt meg legalább 10-szer, akkor egyszer sem...), amikor elõször mentem oda hozzá tizenegyed-magammal, meg se tudtam karcolni, már halott voltam. Aztán felvittem az ellenállásaimat (tûz, villám: 75%, fagy, méreg: 60 felett), és egy kicsivel könnyebb dolgom volt, már nem ölt meg olyan könnyen, és valami rejtélyes okból kifolyólag a tömegpusztító fegyvereit sem használta a csontvázak ellen. Igazából szerencse, hogy nem regenerálta magát, különben még mindig vele szenvednék...
Nem tudok sokat segíteni, vegyél egy jó zsoldost, sebezz nagyot, és legyen pénzed a sok gyógyitalra...

Lammer
skaczok!
hol lehetne informalodni, hogy mik azok a targyak amik csak Bneten elerhetoek...
es jon egy hulye kerdes... ha en halozatban nyomom a gamet(LAN), akkor ezek a targyak ott sem fognak elerhetove valni? <#vigyor3>

(ne hulyezzetek plz 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

xy21
Bakker nem nagyon tudom megölni durielt micsináljak?20-as vérfarkas druidám van.HELP!!!

nearo
Ezaaaaaaaazz... megöltem Diablo-t... egyszer... õ engem huszonegyszer...

Oké, nekem teljesen úgy rémlett hogy Andarielnél vettem fel.
Chrystopher
Úgyvan..
Lehet hogy elötte voltál Countessnél, de nem vetted észre hogy kiesett és felvetted a key-t.

Az: The Countess volt.

Tower lvl5-ben

Pedig dobott, méghozzá a key of terrort.
egy csomoszór leírtuk már hogy hol vannak a kulcsok, csak vissza kellene olvasnotok <#gonosz3>felesleges mndennap leírni. fogadok hogy csak ezen az oldalon le van írva kétszer.
amúgy andariel nem dobhat kulcsot tudomásom szerint. csak the countess,the summoner és nilathak dobhat asszem.

Én az 1.11es patchben találtam Andarielnél hellen. Ha Neked nem dob azon a szinten, akkor lehet hogy random.
na, valaki tudja hol vannak kulcsok az uberhez?
vagy az is random?

nemjózsi
szívesen átolvasgatnám...

xy21
Jah nekem se attak hozzá semmit😞