• Delac
    Ezen a throw barbin én is agyaltam nem is olyan rég. Az eredmény sajna nem volt számomra meggyőző. Én laceratort, meg warshrinke-t tettem rá. Had ne magyarázzam el miért. Ha eth mindkettő (ugy alapból replenish ) akkor szép a sebzés, nagyon csinos kis darálást művel, VISZONT hamar elfogy a kezéből és meg kell várni, míg visszatöltödik magától. HA nem eth akkor ugye kovács 1+1 aranyért bármikor megjavítja, nem vagyunk az időre utalva, DE ebben az esetben 1,5x kevesebb a sebzés, és ez be is teszi a kaput.
    Lehet kombinálni másik skillel, pl alatta frenzy. Mert amig frnezyvel nyomuk szépen visszjön nekünk az elhajigált mennyiség. A dobálós részeket meg hagyjuk meg az iron maidenező területekre: Chaos Sanctuary, vagy world stone keep lvl 3 + throne terem ahol előfordúlhat.

De emellé, hogy minden klappoljon kell pride is. Nem olcsó ugy összeségébne viszont a feeling az utánozhatatlan, ennek ellenére én nem ajánlom. Bár nekem egészen speciális elvárásaim vannak egy karakterrel kadcsolatban. Szóval neked még be is jöhet. Ha még mindig érdekel, akkor írj és részletezem.