-
Nekem, van valamennyi..fél év+egy nagyobb szünet után 1.5 hónap...
Egy éve mikor neten kezdtem, szerintem sokat javult az alatt az idő alatt a szerver technikalilag, a lag az utóbbi idökben már nem volt annyira zavaró (kivéve mikor a netszolgáltójuk miatt volt gond) Leállások is sokkal ritkábbak..másfél-két hét alatt kb egyszer szünetel, meg mikor nemrég játszottam még olyan volt hogy 1-2 hetente szombat délelöttönként nem lehetett kreálni..mióta átálltak linuxra, sokkal jobb szerintem....(tavaly június körül)
A társaság se olyan rossz, csak kevés az ember...még igy is van néhány game éjjelenként (azok miatt nem lehet überezni, múltkor is ki akartak hívni a chatbe hr-ért
, mondom kimegyek én ingyen is...:D)
Ebböl a társaságból is a kezdök vannak többségben, a régi motorosok mindig befejezik/váltanak bnetre kani ladder resetkor..de még ök is vannak jópáran...(és néha visszatérnek)
Ladder reset pedig most volt (nemrég) Nov. elején...(én is akkor kezdtem újra :)
A fö kereseti forrás pedig a 7-es hf-bagázs kari húzás, de nagyban megy a hb is...
(bneten nemtudom szokták-e)
Duel is van sokszor..
Szóval szerintem amilyen kicsi szerver, ahhoz képest vannak elegen a jó játékhoz, föleg a délutáni-esti csúcsidőben....
ilyenek meg szerencsére nemnagyon vannak (az utóbbi idökben) mint ami a #18724-ben van hogy
"mostanában nem játszottam egy ideje, mert idegesít, hogy állandóan laggol a bnet és csak 5 percenként lehet kreálni, akkor is csak minden 1000. game indul...
(najó, line a kanin elöfordul néha, de aztán fél nap után kb restartolják is..)
Nagy hátránya az kb hogy nem két hét pl összeszedni egy enigmát, (1-2-3 hónapba beletelhet összedolgozni azt a jah+bert..:S)
Meg van náhány hc-s is de azok nem ilyen pk örültek...békésen eljátszogatnak..
Az még a nagy gond hogy akik jobban értenek az árakhoz (meg azok is akik nem azok mindenáron megpróbálják jóval áron felül eladni a cuccokat, aztán jót röhögni utána hogy átverték a másikat..(mondjuk ez midenhol igy van sajnos
, dehát ez mégiscsak egy ksisebb magyar közösség, azthinné az ember itt jobban megbizhat a másikban... )
A szerver 1.10-es, a überhivásnal a sojt lecserélték vexre hogy ne kelljen a sojokat hajkuraszni...
dupeolni nem szoktak, botozás tiltott (állítólag ellenörzik is..)
pickit is tiltott de hát azt már egyre többen hazsnálják, (public hb-n de idegesítö tud lenni
)
MH engedélyezett...(nem is tudnák ellenörizni..
)
A hátrányai is biztos vannak bnettel szemben, de szeritnem jó kis szerver ez (pár nap alatt ezen is lehet 90 feletti karikat összehozni, stb, stb...)
U.i, amit leirtam az csak az én véleményem, lehet hogy más máshogy látja, vagy idöközben megváltoztak a dolgok mióta megint abbahagytam...(pár hete..)