• thantalas
    szevasztok :)

"mostanában" nem játszottam egy ideje, mert idegesít, hogy állandóan laggol a bnet és csak 5 percenként lehet kreálni, akkor is csak minden 1000. game indul... lehet túlzom, de megőrjít :)

a lényeg 1 jó évvel ezelött volt egy jó kis LVL92 Coldos Blizzardos vazsim:
    Blizzard + Synergik + Cold Mastey maxon, 1 pontok: Frozen Orb, Mana Shield-ig + Static + Lightning Mastery + Chain Lightnig + LVL 92-es Defensive Mercenary kinyírta a Cold Immunokat...

a poén : 800+ MF-em volt 3x skillek, se torch, se használható rúnaszó, se anni
    pedig vagy fél évig MF-eltem, Hell Ball 10-20 Sec

viszont minden jó Uniq-ot egymás után duplán találtam meg...
    akkor hagytam abba amikor 2 DB 2/20 Mara :) 1 héten belül 2 perfekt Mara :) szal a 2 perfekt Mara meg még sok perf Uniq 1600+Def eth Skullders (nagyon tetszett) ... szal haverral cuccoltunk és "Disconnected..." és elvesztek...

most is az a bajom a dioval, hogy 3Ghz+1GR+8Mbit adsl... és szaggat, nem lehet játékot indítani, kidobála gameből stb... szar... dehát szinte "ingyen" van...

2, még egy érdekesség, régebben 1.09-ben volt egy Stormshieldes perfect blokkos Nova vazsim :) beálltam a bocik közé és nem tudtak megütni, na az felment 99-re :)
    meg 1.09-ben még használható volt a bowama... Buri+Ceglows+Guided... azt imádtam... az csak 96-lett :)

3, a 800+Mf-es vazsival nem volt gyorsabb, a különbség annyi volt, ha egy Boss-t megöltem minimum 1-3 Uniq szarok + 1-3 szar Rare cucc esett

az akkortájt Pult érő cuccok kb 50DB !!! Hell Mefi run után estek...

már én is azt mondom, nem éri meg MF-re gyúrni... jobb, ha több Skill van Resist meg HP :)

4, ja és a LVL 92-es Cold Blizzard vazsi übereléshez használhatatlan volt...

de jó nosztalgiázni :)

1999-2001 között még aktív volt a RIP klán, abba benne voltam...

én mondjuk azért nem vagyok oda a klánbuliért, mert elég önfejű vagyok és általában egy klánban megmondják hogysmint... na én ezt nem tolerálom :)

Egyébbként tetszik a Charger leírása THX !!! :) lehet kipróbálom, ha használható lesz a bnet...