• Delac
    húú, én magyarosítással soha nem csináltam, de ahogy kiveszem a szavaidból. Hév=zeal: sokat üt gyorsba, Bosszú=vengeance: elementális sebzés.

+ ehhez jön a thorns aura. Hmm finoman szólva se aza nagyon táp kari. A thorn-t mindenféle képpen el kell felejteni. Bosszút szintén. Hév-t nyomd+ hozzá a fanatikus aurát. (támadó aura bal legalsó) Netn ez a bevált kombináció. Mellé a szent pajzs -vagy nem tom hogy hívják magyarul- skillt. Energiára alapvetően nem kell adni, viszont ha az ember egyedűl játszik, a game közepfele relaítve kevés a mana. Én is adtam anno energiára, most nem részletezem. Mana stolen gyűrűt kell találni, és akkor 100 mana felett nincs baj. A többi az kb jó. Az vitalityre próbálj eztán többet adni. Attack ratinget nagyon sokféle képen meg lehet oldani, talán azt is hanyagolhatod. Ha tudsz még lyukasztani larzuknál, akkor fegyvert érdemes, már ha van egy nagyon erős fegyvered, és abba egy eth runa csodát tud művelni. pl. De ha nincs más akkor attack rating charmok-t kell inventoryba rakni.