Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyori, te régen nem nyomtad klánban ? BRFK<- ?
a sebzést a dex és az erõ határozza meg, ugyanabban az arányban, szal ha már valamit növel az ember, érdemes a dexet a blokk miatt, az növel mindent. 😊
Igen, pont emiatt nem tecc a kicker sem, mert ilyen hogy lefutsz ide vagy oda,arra tök jó, de egyéb PVMre hát nemtom.
a maradék skill light sentryvel talán igen. 😄D
De ez kimondottan dueller kari... (most itt a Baal vs embert is így értem)
😄
Igen, pont emiatt nem tecc a kicker sem, mert ilyen hogy lefutsz ide vagy oda,arra tök jó, de egyéb PVMre hát nemtom.
a maradék skill light sentryvel talán igen. 😄D
De ez kimondottan dueller kari... (most itt a Baal vs embert is így értem)
😄
Dragon talon rengetek attack rating bonust ad.
Konkrétan passz a dex re vonatkozóan.
Str re annyit, hogy fel tudd venni a végleges cuccaidat, mint mindig. 😊
Konkrétan passz a dex re vonatkozóan.
Str re annyit, hogy fel tudd venni a végleges cuccaidat, mint mindig. 😊
2 martial skill a kesztyûn kb 100+ dmg-t ad, Ahhoz képest, hogy mit le kell szenvedni, hogy ki crafoljak egyett nem éri meg.
Ebbõl következõen a + dragon talon skilleket addig kell gyûjtögetni, amíg ki nem jön a 7-s max kick.
Ebbõl következõen a + dragon talon skilleket addig kell gyûjtögetni, amíg ki nem jön a 7-s max kick.
Na felpakoltam éles bevetésre.
Dmg kiváló. Ennek ellenére->
Egy ember támadás miatt nagyon lehuzza a szép összképet.
Andarielhez le futottam gyorsan hellen. Nem igazán adta az érzést ahogy azt én elvártam volna. 😞
Dmg kiváló. Ennek ellenére->
Egy ember támadás miatt nagyon lehuzza a szép összképet.
Andarielhez le futottam gyorsan hellen. Nem igazán adta az érzést ahogy azt én elvártam volna. 😞
Überre tökéletes mindenféle változat. A lényeg, hogy legyen meg a resist, a max. FPA, minél több CB. 😊
OW nál valóban ott a pont, de én szeretek eslõre behatni. 😊
Überhez ahogy jancsee is tervezte meg lehet hogy perfect 😊
Überhez ahogy jancsee is tervezte meg lehet hogy perfect 😊
mert + skillerekkel nincs értelme többet tápolni se a burst speedre, se a fadere, se a blokkra... +1 pont rátétele alig növel valamit 10-11. slevel után.
20as dragon talon, 20as shadow master, pár fontos diszciplina. utána pedig én a leghtning sentryt tápolnám, az arra pont jó, hogy a gyengébbeket kinyírja..
végülis PVMben ez az 1v1ezõs nem túl jó, boss ellen persze tökéletes. 😊
végülis PVMben ez az 1v1ezõs nem túl jó, boss ellen persze tökéletes. 😊
Ok köszke.
Most elkezdtem egy Nekromantát tudtok adni pár infot hogy hogyan csialjam hogy jó legyen?
Most elkezdtem egy Nekromantát tudtok adni pár infot hogy hogyan csialjam hogy jó legyen?
a 100as OW ellen volt kifogásom. Mert pl. ha van valahonnan pl. 20% OWd, akkor az egy 5ös rúgásnál már igencsak elég, hogy aktiválja. 😊
Míg a CB folyamatosan fontos igen.
Nem mondtma, hogy nem kell CB. 😊) Sõt..
Míg a CB folyamatosan fontos igen.
Nem mondtma, hogy nem kell CB. 😊) Sõt..
Peti, ez a karakter cb és ow nélkül halott egy 3-4 players játékban. Kick mindig csak egy embert rug, TEHÁT nem zeal. Ha meghalt csávó ha nem, õ rugja a levegõt szüntelen. :-/
Figy legközelebb ne nyomj be 4x800x600as képet, mert nem túl szerncsés...
Vágd le a felesleget...
Vágd le a felesleget...
Most teszteltem her editorral egy ww assa-t. Skillekben átalakítottam erre a kickerre 😊 Forti val egyetemben. Cb meg ow tehát 0 volt mindkettõ. Célnak egyáltalán nem megfelelõ itemekkel egy rugas 1000-1800 ig volt. Rugtam 5-t olyan gyorsan hogy oh my god!!!
EZ a karakter fullos elméleti szineten.
EZ a karakter fullos elméleti szineten.
A strenght rúnaszó vagy mi az okos, viszont szerintem az az OW az fölös. akko rmár inkább jade talon... azon minden van ami kell 😄 az másra úgyse jó.
amúgy nemtom a claw hiába very fast az assasin kezében, de milyennek számít értékben (-20 +20 stb)... mert abból jön ki a cucc. 😊
De amúgy nem rossz. De nekem csak akkor lenne így jó, ha jade talont tennék mellé, mert az jó kis cumókat ad, jóval jobb, mint egy spirit pajzs 😛
amúgy nemtom a claw hiába very fast az assasin kezében, de milyennek számít értékben (-20 +20 stb)... mert abból jön ki a cucc. 😊
De amúgy nem rossz. De nekem csak akkor lenne így jó, ha jade talont tennék mellé, mert az jó kis cumókat ad, jóval jobb, mint egy spirit pajzs 😛
Itemekbõl +16 skill jön ki. Ehhez számoljunk mondjuk még egy pár skillert, amit féllerekért lehet megvenni.
40-s szintû dragon talon lehet rug 8-t 😄
40-s szintû dragon talon lehet rug 8-t 😄
Látszik még nem volt assasinod. Assa fegyver assanál very fast 😛 Az esetek 90%ban. Checkold a stat-kat
->.............Arreat summit
->.............Arreat summit
Figy tovább fejlesztettem, jó lenne ha jancsee is ránézne.
Cb kell meg Open wound ahogy láttam az itemeknél. Na szóval. CB, meg OW
Egyik claw malice: 'ith el eth' ezen van 100OW 😛
Másik claw strenght : 'amn tir' ezen van 25 CB. 😛
Erre a megoldásra mit szóltok??^_^ A többi CB: 25 goblin toe (totál felhuzva, hogy kick damage nagy legyen)+ 35 guilluame sapka + 10 egy crafted glowes (AMIRE akár 2 to martial skill is mehet szerencsétõl függõen. ) NA ez gosu.
A 2 claw ból meg olyat kell szerezni, hogy mindkettõn +3 to dragon talon. ÉS ezekbe rakni a fentebb említett runaszavakat. EZ már überGOSU.
Cb kell meg Open wound ahogy láttam az itemeknél. Na szóval. CB, meg OW
Egyik claw malice: 'ith el eth' ezen van 100OW 😛
Másik claw strenght : 'amn tir' ezen van 25 CB. 😛
Erre a megoldásra mit szóltok??^_^ A többi CB: 25 goblin toe (totál felhuzva, hogy kick damage nagy legyen)+ 35 guilluame sapka + 10 egy crafted glowes (AMIRE akár 2 to martial skill is mehet szerencsétõl függõen. ) NA ez gosu.
A 2 claw ból meg olyat kell szerezni, hogy mindkettõn +3 to dragon talon. ÉS ezekbe rakni a fentebb említett runaszavakat. EZ már überGOSU.
meg ha eléred pl. normálisan a speedet, akkor nem is kell a burst of speed.
Mondjuk ha meg clawkokat használsz blokkal, akkor meg pl. könnyen meglesz resist, és nem kell a fade, hanem helyette a burst of speed, és akkor a lassúság is megoldódik.. csak clawkban nem nagyon láttam CBset!
Mondjuk ha meg clawkokat használsz blokkal, akkor meg pl. könnyen meglesz resist, és nem kell a fade, hanem helyette a burst of speed, és akkor a lassúság is megoldódik.. csak clawkban nem nagyon láttam CBset!
"Fleshripper shaellel"
Nem tûnik rossznak. 😊
Igaz, így "csak" egy pajzsot tehetsz rá...
és a blokknak nincs jelentõsége.
a gyorsaságnak igen, de szerintem arra elég 1, max. 2 pont... úgyis a skillerek felviszik szépen.
Nem tûnik rossznak. 😊
Igaz, így "csak" egy pajzsot tehetsz rá...
és a blokknak nincs jelentõsége.
a gyorsaságnak igen, de szerintem arra elég 1, max. 2 pont... úgyis a skillerek felviszik szépen.
jah, de a weapon block az a dual Clawkra vonatkozik nem?
Ergo akkor már kettõt kell hordj... van valami jó CBs, gyors claw? nemtok róla...
Amúgy az Increased speed, és weapon block is olyan skill, amire 1-2t érdemes tenni, mert a + skillek azok eléggé feltolják...
Ergo akkor már kettõt kell hordj... van valami jó CBs, gyors claw? nemtok róla...
Amúgy az Increased speed, és weapon block is olyan skill, amire 1-2t érdemes tenni, mert a + skillek azok eléggé feltolják...
köcc. Az jó durva. 😊
Bár ha megvan 2 FPA a rúgással akkor úgyis mind1. 😊
Te a rúgáson, és shadow masteren (vagy ha te ezt nem is) kívül mit fejlesztenél?
Én néztem ezt a lightningosat, végülis annyira nem rossz 1 szinergiával sem kiegészítõként... 😊 Más meg úgyse erõsíti a rúgást, nem?
Bár ha megvan 2 FPA a rúgással akkor úgyis mind1. 😊
Te a rúgáson, és shadow masteren (vagy ha te ezt nem is) kívül mit fejlesztenél?
Én néztem ezt a lightningosat, végülis annyira nem rossz 1 szinergiával sem kiegészítõként... 😊 Más meg úgyse erõsíti a rúgást, nem?
SZerintem amit fejleszteni kell.:
Dragon talon, Increased speed, Shadow Master, Weapon block
Dragon talon, Increased speed, Shadow Master, Weapon block
IAS hat a kickre. Most teszteltem.
de amennyiben mással nem lehet erõsíteni a rúgást, hogy a lightningos csapdát lenne érdemes fejleszteni. 😊
Csak így a trap nem lesz erõs, viszont több, mint a semmi. 😊
Csak így a trap nem lesz erõs, viszont több, mint a semmi. 😊
Össze-vissza lett adogatva a skillpont. Sztem is kezdj újat.
Hydra/thunderstorm
Stat. 😄 energyre nem kell egy darab pontot se adni. 😛. 500-600 mana bõven elég ha nem használsz energy shieldet.
Hydra/thunderstorm
Stat. 😄 energyre nem kell egy darab pontot se adni. 😛. 500-600 mana bõven elég ha nem használsz energy shieldet.
én ha felinstallálom a diót, és akár még nyomok egy kickert is, akkor ugye a dragon talont maxolnám ki, a shadow mastert, a többi diszciplinára 1et, nagyon hasznosak, fõleg a burst of speed vagy a fade.
Aztán nem tudom mi az, amivel lehetne normálisan erõsíteni a kickinget... Úgy láttam, más nem nagyon van.
Viszont így furi, hogy annyira erõs lenne az a rúgás. 😊
Mondjuk a CB az amivel hatni kell rá.. 😊
Aztán nem tudom mi az, amivel lehetne normálisan erõsíteni a kickinget... Úgy láttam, más nem nagyon van.
Viszont így furi, hogy annyira erõs lenne az a rúgás. 😊
Mondjuk a CB az amivel hatni kell rá.. 😊
Figyeljetek már ezt a Sorco-t érdemes tovább vinni mert nekem most van egy és most lett helles és hát nagyon nehéz igy hogy ha valaki fagy ellenállásos. Szal érdemes folytatni vagy kezdjek új karaktert?
Most jelenleg így állok ha kell még valamilyen adat a válaszhoz szoljatok. Egyébként a targyaim miat + 5 minden képességhez!! Még nincs meg a TAL RASHA set.
Most jelenleg így állok ha kell még valamilyen adat a válaszhoz szoljatok. Egyébként a targyaim miat + 5 minden képességhez!! Még nincs meg a TAL RASHA set.
hú, nagyon sok jó kis cumó van. 😊))
Pl. nézd csak a fadet, az IAS növelõt (nemtom ez számít-e kicknél), no meg a teremthetõ shadow master
Pl. nézd csak a fadet, az IAS növelõt (nemtom ez számít-e kicknél), no meg a teremthetõ shadow master
Egy kis érdekesség: gosu.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gosu= nagyon szuper. Extrémitás kifejezõ jelzõ, ami szintén bnet-n terjedt el.
Csatlakozok én is a sorhoz, de én már item listát is újra összeállítottam.
Gosu lesz, annyi szent, csak nincs több karakter helyem az accounton. Újat meg nem hozok létre 😞
Gosu lesz, annyi szent, csak nincs több karakter helyem az accounton. Újat meg nem hozok létre 😞