• Sas6
    Egy ABSZOLULT szar forditoprogival csinaltam de lehet hogy a lényeget érted:DD Nem olvastam el csak copy-ztam:D

Jah nem kell megköszönni mert sztem hülyeség:DDDD

Tessék:

Mivel valaki , aki fontolóra vesz magukat egy Iknek rajongónak , ez egy jó vezető . However , egy másik ötlet , ami segíthet személyeknek , utód lehet kiáltásnak koncentrátummal , és tehet , akármit hegyez bele kiabálhatsz , adva egy szintnek 20 koncentrátumot , és közel egyenletes 12 úgy kiáltás . amivel csináltam ezt az én clvl 93 ( igen , im őrültség ) ik és ő , van a sokoldalúsága , hogy megtámadjak sokrétű faszeneket wwel , és vegyelek ki egyedi amorphust conccel , amit alot több kárt okozzak , mint ww ( átlagban 1k+ több .) úgy van, hogy Anothernek ötletnek kap kap egy tettet , 2 merc , és adja neki egy fegyvert a runeword PRIDE . Ittel egy underrated runeword , ami hozzáad több az én barbiturát káromba , és a joggal elbűvöl , és illeszt kaphatsz egy ik szakállat 6.5-7.5k szélörvény easily,iffel , nem több . This alak válaszok , suiling kérdése , amíg megenged a képességnek , hogy használd WW-at túl . Sometimes az ő jó to legyen egy szereplő thatsad nem egy egy fortélyos póni .