Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
tök jó sose lagol nincs kidobálás stb lehet hogy ott is maradok egy kicsit mert ez nagyon bosszantott már az utobbi idõben ami az eu szerveren volt és most meg még ki is nyomott😞
csak kár hogy ott nem lesznek magyarok😞
állandoan ledobál utána meg anyit probálkozom hogy bannol egy idõre és most nem akar visszaengedni imádom ezt az üzenetetet
your connection has been temporaly resricted from this realm. pls try to log in at another time.
Régen irtó ritka volt most meg nem akar beengedni reggel ota😞😞
Még Durielt is alig tudta legyõzni!
A régi barbárom amelyiknek még nem voltak javitásai azzal simán megöltem mindenkit,akadálytalanul!
Szerintem azért tulzás volt ennyire legyengiteni a barbárt!
2 kezesben szvsz tök fölösleges, azért a +50-60 damagéért.
az 50% DS miatt sebzésben kb. eléri a thundermault is, ha átszámoljuk (+ a sebességét is), viszont akkor van még 1 kéz 1 pajzsnak... no meg ITD a grief.
Bár akkor is a BOTD jobban tolja, meg sokkal rugalmasabb, nem kell máshova leech, meg jópár statbonusz, meg ilyesmi. 😊
rettenthetõtõl elkérem a -reqes IK maulját, és guilli, goblin toeval majd letesztelem Baalon. 😛P
vagy bármelyik lényen, mondjuk nightmare dio a jó, mert azt tuti eltalálom valamennyire, de mégis sok az élete, nekem meg kevés a damage 😄 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
DS mmintha mintha láttam volna, de nem 100%... olyan pici fény.. a CB jobban látszik.
gore rider, goblin toe + guillu sapival látszania kell a sokkal látványosabb CBnek, ha van...
majd igyekszem én is nézni, de idáig nem jutottam el.
Bár mikor felvettem Rettenthetõ ik maulját 40% CBvel, akkor nem igazán tapasztaltam olyant, tök lassan ment le az élete.. viszont amikor el kezdtem concetratetel ütni, egybõl fogyott... de nem vok biztos benne.
Viszont se CB, se DS, egyre kevésbé szimpi a WW... 5 frames 5 ranges attack oké, az szép...
De nem teljesen szimpi...
Kiváncsian várom... a warpike BOTDt is. 😛 Nekem meg tudja fogni 😊)))
Szal te mindenre új karaktert csinálsz? Az tök jó.. 😄
Akkor azért nem izgatod magad, hogy most 1ik mastery másik... mindenbõl lesz 1 barbod 😛
végülis nem rossz.
Én addig nem nagyon akarom tolni a barbbal amíg nincs rá alkalmas fegyó, mert addig csak szenvedés. Mondjuk az IK barb az biztos odatesz, de vhogy ahhoz nincs kedvem. Addig megy hogy 10-15* pörögjek át egy szörnyön, nem sok értelme van... Leechem van, nem fogy el semmim, de nagyon uncsi, hogy komolyan 10* megyek át rajta, és még mindig áll... 😊
De biztos vagyok benne, hogy kimaxolt masteryvel már jobb lenne a dolog, bár arioccal mighttal volt 2.5k maxsebzés, kb. 1.5k átlagos, az full masteryvel sem lenne több 2knál... az meg pfúúúúú.. 😊
A barbárnak sose lesz elég manája, ezért törekedj a minél több manaleechre.
Visszacuccoltam amúgy sorcra, amíg nem lesz meg ilyen nagyobb fegyver... Vhogy így nem nagyon élveztem a barbot, amúgy tecc a pörgések stb... de ettõl nekem nem sokkal lesz több a vagyonom... 😊
ha meg megtaláltam életem elsõ lightsaber-jét ^.^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Inkább tolok vmit sorccal 😊
És a barbárnak aaz a forgoszél vagyaaza hall porgo tánca a vagy mi? az MIRE jó én már egy picit elkezdem és már nincs is manám mire jo valaki megtudna mondnai?
Meggondoltam. Az ik barbot fogom tolni, aztán meg thundermaul BOTDt. 😛
Egye a rák a warpike BOTDt. 😊
Én most kezdtem elörõl a barbárommal a játékokt!Volt régen egy másik barbárom amelyikkel az elsõ nehézséget végigvittem de a másodiknál,már megbukot!
Ezért újból kezdtem!Macét használ,támadó,de öszpontosít a védelemre is!
Én azt szeretném megtudni,hogy mennyit érdemes rakni a barbár erejére,dexterytiére,mannájára,életére!Kérlek írjatok ide is,és az e-mailomra is,[email protected]!!!Írjatok!!!
Lehetõleg olyanok írjanak akik már minimum végig vitték a második nehézségi fokozatot!
Lécci segítsetek!!Mihamarabb!!!!!!
Majd belinkelek pár 90+ lvles fület, amit a lvl 49 barbom szakított le 😊
nyertem? 😊
ap=archon plate
fg=forum gold, az egyik fórum virtuális fizetõeszköze
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.