Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
hát ezt kurtára nem értem egyszerüen nem enged be a bnet pedig nem is csináltam semmi csunyát és az a poén hogy egy másik cdkeyel is felinstaláltam mondom megnézem azzal tudok e valamit csinálni de az europai szerver nem enged be még azzal se mintha az ipmet bannolták volna agy nem tudom kezd kilenni a tököm ezzel a rohadt bnettel

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
esély mindig van

Van valami esélyem a singleben A Trang Oul's set megszerzésére?

Bobber
ehh csináltam inkább az egyik amcsi szerveren egy accot😊
tök jó sose lagol nincs kidobálás stb lehet hogy ott is maradok egy kicsit mert ez nagyon bosszantott már az utobbi idõben ami az eu szerveren volt és most meg még ki is nyomott😞
csak kár hogy ott nem lesznek magyarok😞

Bobber
mondtam már hogy utálom a bnetet??😊
állandoan ledobál utána meg anyit probálkozom hogy bannol egy idõre és most nem akar visszaengedni imádom ezt az üzenetetet

your connection has been temporaly resricted from this realm. pls try to log in at another time.
Régen irtó ritka volt most meg nem akar beengedni reggel ota😞😞

Én mióta felraktam a diablo2-re a legutolsó javitást azóta iszonyú gyenge a barbárom!
Még Durielt is alig tudta legyõzni!
A régi barbárom amelyiknek még nem voltak javitásai azzal simán megöltem mindenkit,akadálytalanul!
Szerintem azért tulzás volt ennyire legyengiteni a barbárt!
sziasztok akinek van itt msn-e léci adja meg
horpeti
hoppá lol. nemtom honnan szedtem az 50% deadly strikeot, griefnek csak 20% 😊

horpeti
ha müxik DS, akkor nekem valamennyire szimpibb lenne 1 egykezes grief.

2 kezesben szvsz tök fölösleges, azért a +50-60 damagéért.

az 50% DS miatt sebzésben kb. eléri a thundermault is, ha átszámoljuk (+ a sebességét is), viszont akkor van még 1 kéz 1 pajzsnak... no meg ITD a grief.

Bár akkor is a BOTD jobban tolja, meg sokkal rugalmasabb, nem kell máshova leech, meg jópár statbonusz, meg ilyesmi. 😊

horpeti
ki kell próbálni vázz... 😊

rettenthetõtõl elkérem a -reqes IK maulját, és guilli, goblin toeval majd letesztelem Baalon. 😛P

vagy bármelyik lényen, mondjuk nightmare dio a jó, mert azt tuti eltalálom valamennyire, de mégis sok az élete, nekem meg kevés a damage 😄 😄

horpeti
azt írták fórumon:

"They both do work. So does OW and CS. CtCs do not"

elvielg müxik. 😊

Szerintem egyik sem mûxik ww alatt 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

horpeti
jah, Aspy, ha sokat pörögsz, nézd már meg pls, hogy müxik-e ds meg CB... bár valszeg nem, de azért kéne nézni.

DS mmintha mintha láttam volna, de nem 100%... olyan pici fény.. a CB jobban látszik.

gore rider, goblin toe + guillu sapival látszania kell a sokkal látványosabb CBnek, ha van...

majd igyekszem én is nézni, de idáig nem jutottam el.

Bár mikor felvettem Rettenthetõ ik maulját 40% CBvel, akkor nem igazán tapasztaltam olyant, tök lassan ment le az élete.. viszont amikor el kezdtem concetratetel ütni, egybõl fogyott... de nem vok biztos benne.

Viszont se CB, se DS, egyre kevésbé szimpi a WW... 5 frames 5 ranges attack oké, az szép...
De nem teljesen szimpi...

van egy eth wpm ha gondolod...

horpeti
ahan. 😊

Kiváncsian várom... a warpike BOTDt is. 😛 Nekem meg tudja fogni 😊)))

Szal te mindenre új karaktert csinálsz? Az tök jó.. 😄

Akkor azért nem izgatod magad, hogy most 1ik mastery másik... mindenbõl lesz 1 barbod 😛

végülis nem rossz.

Én addig nem nagyon akarom tolni a barbbal amíg nincs rá alkalmas fegyó, mert addig csak szenvedés. Mondjuk az IK barb az biztos odatesz, de vhogy ahhoz nincs kedvem. Addig megy hogy 10-15* pörögjek át egy szörnyön, nem sok értelme van... Leechem van, nem fogy el semmim, de nagyon uncsi, hogy komolyan 10* megyek át rajta, és még mindig áll... 😊

De biztos vagyok benne, hogy kimaxolt masteryvel már jobb lenne a dolog, bár arioccal mighttal volt 2.5k maxsebzés, kb. 1.5k átlagos, az full masteryvel sem lenne több 2knál... az meg pfúúúúú.. 😊

1v1 inkább dueles kifejezés 1 az 1 ellen. Amirõl te beszélsz, az a ww.
A barbárnak sose lesz elég manája, ezért törekedj a minél több manaleechre.

Nem volt alkalmam a hétvégén sokat játszani vele ezért még nem tudja használni sem a karim. Viszont most is egy pike van nála és én úgy látom bizony van jelentõsége a fegyver hosszának.

horpeti
kiváncsiságból majd ha talizunk bneten, felpróbálnám...

Visszacuccoltam amúgy sorcra, amíg nem lesz meg ilyen nagyobb fegyver... Vhogy így nem nagyon élveztem a barbot, amúgy tecc a pörgések stb... de ettõl nekem nem sokkal lesz több a vagyonom... 😊

horpeti
jobban tecc, mint a thunder??

csak a range a különbség..

Majd én használom, még pénteken raktam össze életem elsõ botd warpikeját. Elég gyenge lett(370/14) de örülök neki 😊

én meg egy hiján egy teljes szettet+oculust, nem tudod véletlenül kitõl??? 😄

ha meg megtaláltam életem elsõ lightsaber-jét ^.^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

horpeti
hú, én meg nem izélgetek itt a IK barbbal, annyira azért nem faja 😛

Inkább tolok vmit sorccal 😊

Köszi a segítséget!
Hrisskar
A barbárokhoz sajne nem értek, csak a sorcikhoz, palákhoz, amazonokhoz, assasinekhez.

Hrisskar
Szinte egyész nap ez megy.

horpeti
de rohadt szar ez a bnet, bejövök 5 nap után, kreálnék 1et, erre failed...

az elején mindíg a viltary-ra tegyed legalább9-es 10-es szintig utána pedig mindenre egyet és ami kimarad azt pedig a erõõre.
Hogy egy macés támadó barbárnak mennyit érdemes rakni az erejére mannájára életére dexterytiére!
Hrisskar
Miben?

Kérlek segítsetek!
Hrisskar
Nem hinném 😄

Hrisskar
Egy full Immortal king's settel barbár??

hanyas szintü karaktered van?
Sas6
Biztos megunta a jatekot és rádhagyta a cuccát 😛P

Sas6
OK😊 miaz a 1v1??

És a barbárnak aaz a forgoszél vagyaaza hall porgo tánca a vagy mi? az MIRE jó én már egy picit elkezdem és már nincs is manám mire jo valaki megtudna mondnai?

horpeti
hali, megjottem.

Meggondoltam. Az ik barbot fogom tolni, aztán meg thundermaul BOTDt. 😛

Egye a rák a warpike BOTDt. 😊

Sziasztok!
Én most kezdtem elörõl a barbárommal a játékokt!Volt régen egy másik barbárom amelyikkel az elsõ nehézséget végigvittem de a másodiknál,már megbukot!
Ezért újból kezdtem!Macét használ,támadó,de öszpontosít a védelemre is!
Én azt szeretném megtudni,hogy mennyit érdemes rakni a barbár erejére,dexterytiére,mannájára,életére!Kérlek írjatok ide is,és az e-mailomra is,[email protected]!!!Írjatok!!!
Lehetõleg olyanok írjanak akik már minimum végig vitték a második nehézségi fokozatot!
Lécci segítsetek!!Mihamarabb!!!!!!
Büszkélkedésre =)
Majd belinkelek pár 90+ lvles fület, amit a lvl 49 barbom szakított le 😊

Sas6
thx.

Nem igaz, mert nem kaptam 😛

Grat 😊

tegnap adtam egy dán haveromnak 4 istet...
nyertem? 😊

Hrisskar
Vannak még önzetlen emberek a világon. Tegnap egy barbár nekem adot egy teljes Tal Rasha Set-tet. <#taps>

ööö...nem, de kérdezz, én tudom a 99%-át =)

pb=poison and bone
ap=archon plate
fg=forum gold, az egyik fórum virtuális fizetõeszköze

Rettenthető
Ha már itt járunk valaki felvilágosíthatna mit takar egy cuccnál a pb, ap és mi a retek az az fg?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hrisskar
Tud valaki adni egy linket a Diablos rövidítésekrõl?

Nem.

Sas6
és azt fellehet használni valamire?

Hülyeség.