-
Mennyi kérdés... csak szépen sorban:
"Dexterytire semmi sem kell gondolom csak energia, erő ,és mana kell neki?"
Hát... ez az, amit nem tudok megmondani, még eléggé kezdőnek számítok (szerintem), és így mindenre teszek pontot. Én általában együtt harcolok a megidézett lényeimmel, és ha nagyon lecsökken az életem, akkor félrevonulok.
Manára szerintem nem kell sokat rakni, mert én amplify-t használok, manaigénye négy és száz körüli manánál nemnagyon szokott ez elfogyni. Persze a komolyabb átkok (pl.: decrepify) manaigényesebbek, ezért lehet több pontot is tenni ide.
Vitalityt is lehet móddal adagolni, hiszen ha a háttérből figyelsz, akkor nincs szükséged túl sok életre. Annyi kell, hogy ha eltalál egy két lövedék vagy valami, akkor azt azárt túléld.
Erő csak annyi kell, hogy elbírjál egy-két jobb cuccot, azt mondják, hogy olyan 110 körül már el lehet éldegélni.
Dexterityt nem tudom, én azt is nyomom, de lehet, hogy teljesen feleslegesen.
"És a skileket NAGYON jo lene tudni hogyan kell elosztani oket mert ahhoz nem értek:) A csontikat azorka gyurok most és arra a passziv skillre ami erositi oket.
A varázs csontikra kell gyurni? És a megidézett ellenállásra? És melyik átkor érdemes használni? A felerositett sebzés jo lesz? Vagy esetled Iron Maiden?"
Én a skilleket úgy terveztem el magamnak, hogy max skeleton mastery, max raise skeleton, max raise skeletal mage, summon resist ameddig jó, egy jó átkot kifejleszteni egy darabig, a többi átokra 1-1 pont, meg esetleg egy bone spirit. De a BS synergik nélkül sztem gyenge.
"A fagyasztós aurás zsoldos jo lesz nekik vagy milyet érdemes venni neki? Vagyí esetleg mightos aura?"
Jó kérdés, mind a kettő jó, amelyik jobban tetszik.
"És az én támado skillem mi legyen, A méreg felho jo lesz? Vagy a csontszellem? Mire rakjak mert annyi jo képessége van :) És nem szeretnék mindenre rakni mert akkor tuti nem lesz erős :))))"
Az előbb nyilatkoztam a csontszellemről, én arra raknék pontot, nekem az tetszik jobban. Viszont ez a skill bugos, nem mindig sebzi az ellenfelet, ha eltalálja. A csontdárda abból a szempontból jobb, hogy a libasorban érkező összes ellenséget sebzi.
Egyébként meg: link. Ott jobb leírások vannak, mint amit én tudok prodkálni. Meg még tapasztalatom nincs túl sok.