Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Én javaslatom FO+FB+Merc és mindenki ölhetõ.
Cuccok:
Tal Armor(topáz)+Amu+Öv ---> Skill+FCR+Mf (A 3 együtt ad még 65Mf-et az armor mellé)
Shako (topáz)
Occu
2x Nagel
Spirit
Chance Guard
Wt
Gheed
Anni
Torch
Ez igy elég jó rest-t ad, több mint 10 all skill-t és kb. 500 Mf-t. Ráadásul mindenhol elvan.
Infi nem kell a Merc-nek, mert az igazából csak Light mellé jó, helyette inkább egy Reapers. Iszonyat mit kibir vele a merc.
mint ahogy a bloodfist és a hotspur is egy ilyen cucc.
tudod uppolásnál nem mindig lesz 98 defes magefist, még akkor sem, ha20 %ed.
(+2 BLizz) Bár csak 1 skillel jobb, mint pl. Arachnid. 😊
De nemtom.
Izmos a Blizz, de én nekem szükségem van a tüzes ágra is, nem akarok csak a csicskára hagyadkozni. Fõleg mivel nem kimondottan egyféle runra akarom,hanem amolyan univerzális használatra. És nem mindig lehetek csapatban...
És nem arról szól a játék, hogy Baal termében nyomatja valaki a Meteort és a Blizzt 😊))
Bár kétségkívül a Cold immusok eléggé gyenguskák, de francnak van kedve arra várni, hogy leölje a csicska, otthagyni õket meg nem fogom, az nem az én asztalom. 😊
De pl. Mefi jóval könnyebben kinyúvadt a blizztõl, mint a Meteortól... (ugye a res miatt) Asszem Orbbal meg sose kockáztattam. 😄D
1 olyan kis genya akkor sebez kb. 900at. Az a gömb meg valami elementárisat sebez... Legalábbis ahogy emlékeztem.
Az biztos, hogy sokkal aprólékosabb játékot igényel... Blizzet csak odateszed, aztán nézed, h. meghalnak 😛 Orbot meg folyamatosan kell célzottan nyomatni.
Szvsz sokkal jobban résen kell lenni az Orbbal... Aztán mindez azért, hogy a Cold immut is le tudjam nyírni a ballal. 😛
Mondjuk az biztos, hogy a Blizzes sorcot hamarabb megfogom unni, mint az ORBosat. 😊
a hibriddel bárhova mehetek, a Blizzessel azért nem mindenhova. 😊
Mondjuk az alap MF Boss funkciójában a Blizzes tutira ver mindenkit, viszont a hibrid az jóval szélesebbkörû.
És jóval több figyelmet is igényel.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Na jó, topic on.
ergo csak a full coldos sorci lenne jó, de az annyira nem vonz, A gyenguskább cold immunisokat is le akarom nyírni. 😊)
Bár kétségkívül tetszetõs lenne a durvább blizz, és majd a merc... de én azt meg nem várom, amíg lecsapkodja... 😊
És nem kizárólag act boss killer akarok lenni, hanem normál játékban is izmozni, ha már van karim.. 😄
Megegyeztünk? 😊
De lehet az is, hogy adok neked 1 high rúnát a 3 perf. magefistért, és beszedem érte a 3-6 high rúnát uppolva.
valszeg sokkal jobban értesz hozzá mint én <#mf1>#mf1>
(bár ha fent valakit megkérdezel erröl, lehet mást fog mondani)
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
csak a resist nem perf, de igy is minden közel 85-90%, nem kell több 😄
perf upped mage: 98 def, és kb HR-t ért, mikor utoljára voltam fent, gyanitom most se sokkal olcsobb
egy karit kell tolni, nem többet, aztán kész ez a cucc adag nagy része reset után a 2 hónapra megvolt, utána már csak baalrunoztam....
(2 hete osztogattam el a cuccaimat, mert már nem d2-zök)
Egyébként a hoto és a mara messze van a tutitól, hajrá 😄
- 2x perf nagel
- perf chance
- 2x 7% MF
- shako + p topaz
= 228% MF
mindenhova jó, és még ölni is simán tucc vele
- eth infinity
- eth forty
- eth gaze
Persze lehet vele MFelni. 😊
Én egy tök átlagos sorcit akarok, persze áldozva az MFért.
Szal occu, shako, spirit, tal amu, tal armor, arach, magefist, raven, resistgyûrû, wt lesz rajta.
Persze ebbõl még occu, tal amu, armor, arach, magesit nincs 😄DD
De majd lesz. 😛
Tal armort úgyse próbáltam még ki, de szimpinek tûnik. Úgyis v. skulldert, vagy tal armort használnék az MF miatt. Tal armorban meg van egy rakat resist is...
Persze Baalrunra Vipermagi + TGvel fogok menni, az fix. 😊 (mármint ilyen csoportos XP fejlõdés)
- hoto 33
- upped 5/5 fire die perf viper
- perf 5/5 fire shako
- mara 23
- 35/110/7 148 def spirit
- perf upped magefist
- archnid (v TG)
- 205/65 Waterwalk
- raven +20 dex
- dwarf star perf
- 19/20 sorc torch
- 17/15 anni
- perf Gheeds
- 8* (20-30 life) fire skiller
- 7* 20 life SC
hajráá!
Addig gondolkodom, hogy DEFes segítõ legyen-e vagy pedig holy freezes. 😛
Tudod, az örök dilemma. 😊
Mondjuk az tény, hogy kimondottan sorc esetében az idõ az ami megfizethetlen... Ha fele olyan gyorsan üt bárki, akkor addigra már sehol sem vagyok..
105ös FCRrel még lassítás nélkül is simán kiteleportálok az ütésbõl, nemhogy ha holy freeze is van.. szal nem lehet rossz dolog. 😊
Viszont többnyire max. a Bossok azok, akiknél nagyon nagy szükség van arra, hogy a csicska felfogja (pl. Hephaistot...)
Bossok ellen pedig a def sokkal hasznosabb... Legalábbis én így tapasztaltam.
Meg máshol is ezt olvastam, bár kimondottan szubjektív.
Az biztos, hogy nekem csak defes segítõm van sorcihoz, szal nemtok nyilatkozni ezügyben. 😊
Majd megtapasztalom. 😛
Csak olyan gagyinak tûnik hogy ORB mellé még tolom a holy freezet...
Mondjuk az jó. Mert akkor nem tud tovább lõni a soul. 😛
Nekem mentette meg már így az életem... Mondjuk ha épp eltalál 20 soul, és nincs elég FHR, akkor amúgy se fog sikerülni a teleport 😛PP
Úgyhogy majd veszek is 1et.
Tal armor v. Vipermagi v. eth. Skullder ez még a jövõ zenéje... mivel Eth. skullderem van, ezért az a kézenfekvõ, de majd persze vásárolok. 😊
Övnek nem hinném, hogy a tal rashat nyomatnám., annál szvsz jobb a TG és az arach is. 😊
Viszont így a TAL armor képes partiban lenni a viperrel.. egyedüli akadály a breakpont.
Ha tg-t használok, akkor össz +20 FCR kell (35ös Spirit mellé), ami Tal armornál +10 FCRes gyûrût von maga után.
Ha arachnidot, akkor simán elég a Tal armor, de akár egy Stone is 😛 FCR kényszer nem lesz.
Anno mintha alapból is szar lett volna... Vagy azt csak félreértelmeztem?
Semmi más.
Mondjuk skullderrel,v. Tal armorral ez ellensúlyozva van. De 300 felett nem leszek csak Occuval.
sztem vagy 200 alatt, v 300 felett jó az mf
nekem most 310 full cuccokkal ^^ bár egy nagel 30 kellett ^^
bye all, mentem kémiafaktra, a sorc torchról még majd beszélünk Peti.
Szívesebben használnék Eschutát (bár ugye cold a fõskill), de Occu jó sok mf és res.
sok resist, FCR, skill.
MF nuku 😄
Kérdés mennyi MF kell.. anno azt hallottam, mefihez 250nel kell menni.
Pindléhez még kevesebb...
Alapból barangoláshoz meg még nagyobb passz....
Alapból occu + wt + shako ad 74*2+44= 192 MFet... Szal ez már önmagában is szép... 😊
tal armor és öv amuval együtt meg. lol.
88 + 10-15 ... (kb. skulldernyi)
Szvsz a tal armor az tetszetõs, viszont övnek akkor már inkább egy TG-t vagy egy arachot pakolnék be.
Tal armor és skullder között van némi minõségi különbség...
Kis MFtõl és +skilltõl (no meg eth skulldim 2100 defes😄) eltekintve a tal armor jóval hasznosabb, ráadásul tal amuval +10 FCRt is ad. Vipermagit viszont csak az MF miatt veri...
Szal ha skulldi és tal armor között kéne választani, akkor a Tal armort választom. 😊 Bár beleszerelmesedtem az ethes skulldimba, de hát mind1. 😊
Amúgy se fognak megütni, sose tették.
mondjuk a +20 str és a +20 vita az kõkeményen ad 40 statpontot (kvázi 40 vita 😄). Meg ugye a light...
Bár nekem anno se volt soha gondom a lightressel, csak most mondogattátok 😊
Kvázi az arach nem is rossz, akkor mellé tudom rakni már a skulldert, vagy a tal armort...
Mondjuk tal arm, öv, amu együtt se rossz, majd átgondolom...
Attól függ mennyi MF kell.
Skulldiban tetszik, hogy 2100 defes (enyém).
Bár valszeg nem lényeges, csak eljátszottam a gondolattal. 😊
Jah, MFet mennyire lõjem be?
Mert ugye mint mondtam shako + wt + occu + gheed is már 21x.
Aztán azt hallottam, nem szabad túlzásba vinni, mert akkor sok rare esik, nem pedig unique (aztán persze lehet az is jó).
Le kell szokni Tg-rol. Közel sem olyan hasznos mint ahogy azt hiszik.
10% To Maximum Lightning Resist
+20 To Strength
+20 To Vitality
Még sose használtam speciel, de szvsz hasznos. 😊