• Chrystopher
    A 2 Típus összeházasítását gyorsan felejtsd el!

Vagy Cold, vagy Fire, vagy Lighting Soso!

Én a Cold Sorcot ajánlom figyelmedbe. Nekem is az van. Elötte egy fire-s volt, de sok volt a Fire Immune.

Én ezzel a Cold Sorcal egész jól gyepálom hellen Andarielt, Mephisto-t, Summonert.

A Cold Sorceress Skilljei:

-Ice Bolt(Amennyi marad rá.)
    -Ice Blast(20 Pont)
    -Glacial Spike(20 Pont)
    -Blizzard(20 Pont)
    -Cold Mastery(20 Pont)

Legelsőnek maxold a Blizzardot, utána Ice Blast, (közen ne felejts el tenni 1-1-1 pontot az Ice Armorokra, és a teleportra 1 pontot - a +skillek majd felfejlesztik őket) utána Cold Mastery maxolni, majd Glacial Spike. Ha lesz elég pontod akkor az Ice Bolt-ra tegyél még. +A Lighting skilleknél tegyél eggyet a Static Field-re. Ez nagyon kellemesen letduja venni a hp-ját a mobnak és 1 pont kéne a legfelső Light skillre azzal leölöd. Ha Light és Cold Immune akkor futáááááás :D, de lehet letudja gyakni a merced ha sikerül a Static Field-el lesebezned. Ne felejts el venni egy Merc-et(Csicska) Act2-ben és tegyél rá Insight-ot.
    [quote=Insight]Insight 4 Socket Polearms/Staves Ral + Tir + Tal + Sol [/quote]

Természetesen ne felejtsd el megcsinálni az összes fokozaton a fontos küldetéseket mint, a +skillesek illetve a +Resistancet adókat, de inkább mindet csináld meg.

Használat: Oda mész megnézed Cold Immune-e. Ha nem akkor Szépen elkezzded lőni Ice Blastal. Ha nagyon futkározós akkor én nyomok neki egy Glacial Spiket azzal jól megfagy utána egy Blizzard és elkezzdem sorozni Ice Blastal.

Ha valamit kihagytam volna, esetleg rosszatmondtam volna üssetek le.

Durván 94-es szinten elég táp lesz a Sorcod. Ez ne rémisszen meg, mert minnél nagyobb a soso-d annál nagyobb az esélye hogy magic cuccot találsz.