Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most már mind1.... azért annyira sok minden nem veszett oda... Csak számomra igen nagy jelentõséggel bíró cuccok, no meg Aspytól volt a Duress is... Emlék...
Ha gondolod, és megbízol bennem, akkor segítek cuccolni.
pápá Duress, meg gore rider... meg a többi.
apád faszát.
agyam eldobom, akkor dobjon ki a játékból........ meg minden, de ilyet... hogy rossz pass....... mikor mindig azzal mentem be.
és 1* csak kiírja hogy rossz passz............. dejó........ buktam Duresst meg még néhány dolgot.
de egy ilyen buzi játékot b+....
Ha van vkinek, írjon privit. 😊
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Mi ezen a nehéz?
Elindítod a LOD-ot.
Multiplayer -> Battlenet
Beírod az Accountodat, és a jelszót.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Amúgy a Blizzard honlapján nézz utána.
A keresõbe írd be a hibaüzenetet.
szvsz.
Namost eddig még soha nem volt olyan (tudtommal), hogy 1-1,5 évnél hamarabb lett volna reset, szal sztm még odébb van.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én hétvégén pihiztem 😊
Ma meg angolozom.
Amúgy ma meg holnap szabizom, szal elvileg vok.. 😄
De nemtom, most D2 szenvedély valamelyest lanyhult... 😊
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Kevesebb elérhetõ rúnaszó, kevesebb cucc, ha gul hfed lesz, eladhatod charsinak...Soroljam még?
de tökre nem értem a kérdésed:o
Legendary Mallet. Stone Crusher eth verzióba. Nem egyszerû dolog, ha valaki belebotlana, akkor privi rám. Ha nem eth-s véletlenûl akkoris vetnék rá egy pillantást. Thx elõre is. Számítok a forumozok jó szellemére. 😄
Folyamatosan Need-elem a Bneten továbbra is.
1. Football Manager
2. Makettezés
3. 2006 FIFA World Cup Germany
4. Battlefield 2
5. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
6. Diablo 2
7. Logomûhely
8. Heroes of Might & Magic V.
9. SilkRoad Online
10. Ghost Recon 3
Húha oO
Nem adtam meg senkinek.