JancsiPapa#16554
Na látom volt egy kis összetűzés kényszerszünetem alatt (péntek este szétszállt a tápom ^^ )...
Hack-csalás, morális kérdések... Lehet játszani a jézuskát, hogy én sosem tennék ilyet, 'mi, milyen dolog már ez!!4' és a hasonló huncutságok.
Csalás és csalás között is van különbség. Rundstedt17: én még a classic diabloval is sokat játszottam, amikor a kanyarban sem volt a lod. Bnetre tavaly márciusban mentem, akkorra lett netem is kb. Több éves bolyongás után azt hiszem rámfért az mh - ugye singleben csak akkor törlődik a map, ha nehézségi szintet váltasz, ehhez jönnek a bnetes random mapok. Ezzel még nem is lenne nagy baj, csak úgy, ahogy jöttek az új peccsek, egyre nagyobbak lettek a mapok, a régi motorosak ezt tudják, főleg durance of hate 1-2... Ha nem lett volna ez, akkor talán sohasem használok mh-t, viszont egy gigantikus mapon még egy sorccal is szar keresni a lejáratot, nemhogy egy druiddal pl...
Én sohasem ítéltem el az mht, meg tudom érteni azokat, akik feltették.
Igazából nem az mhval van itt a baj, Delac írta a botot. Na azt én is rohadtul elítélem, egy másik (egyre inkább inaktív) fórumon nagyobb összetűzésekre is került sor köztem és a botos társadalom között. Az akkori 'ellenségeim' mostanra a legjobb barátaim lettek, most is botoznak, de már nem tudom őket basztatni, mert tudom, hogy a season elején ők is odatették a hátsójukat, és runotak, mint a gép, majd - mikor már biztonságos volt, lett vagyonuk ,akkor kezdték el a botot. Mert vannak olyanok (kajni, koa klán, pyt-lord és még sokan mások), akik season elején hozzá se tudnak nyúlni a diablohoz, mert nincs meg nekik a fullperf eni-hammerpala, és csak akkor kezdenek hozzá, amikor már tudnak lopni, egy istes hf-ből pedig megvan a botkarijuk - na EZ a szánalom.
Szóval az éremnek két oldala van, egy másik szemszögből, mégsem egy elítélendő ez az egész.