elméletben igen, de nem hiszem hogy újrainstallálom azt a kakit.
De pl. szívesen írtanék már 1* übert, meg dclonet.
A hammerpalám képes lenne átöltözve, de mérhetetlenül nem élveztem, emiatt is hagytam abba.
A barbot a den of evilben még élveztem is. Ha act5ben is így írtana, akkor nem is hagynám abba a játékot, de sajnos nem teszi...
Rohadás MFre meg még mindig a sorcom a legjobb... 300as MFfel bárhol végigmegy, és elég gyorsan... Ezért szenvedjek bármilyen más karival jóval kisebb MFfel??
Nah, ezért kezdem unni a dolgot... nincs értelme, mert cuccot keresgélni sorccal jó, akár végigvonulni bárhol, minden más nem olyan hatékony... Max. annyiban jobb, hogy nem unja meg a játékot, ha 1* sorccal hentel végig, 1* barbbal 1* mással.. de lényegében véve ugyanaz történik, semmi értelme. :))
De tuti vissza fogom még rakni a diót, csak magam sem tom miért.
Tök szép itt tervezni a karikat, de minek? minek jó az,hogy juj kicsit jobb lesz a sebzés,meg több CB... attól függetlenül még gázabbul írtom a népet , kevesebb MFfel, meg minden....
Jó lenne ha azt tudnám válaszolni, hogy : élvezetből. Az már nem sok van, inkább már csak az újabb tárgyak az, ami úszásra készteti az embert az óceánban... :P