Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendes bneten botoznak, mivel ott nem olyan könnyû, nagy a lebukás veszélye, stbstb- és mégsem csak sima dupe-olás, mert maga a "drop" az legális volt.
Nekem lehet úgy kb 40-50 ist értékû cuccom - legiten!
A másik meg 3 cd-keyyel nekiáll 2 napig non-stop bototzni és talál 2x annyit...
Véleményem nem változott én az ilyet szánalmasnak tartom...<#szomoru1>#szomoru1>
Másoltal nem lehet tudtommal
AMi az árat illeti szerintem megéri 3000Ft alap+kieg.
Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!
igen érdemes mind 2-õre+ a forgással is kinyrhatod,ha van szép manád.... sok türelem,nightmaren könnyebb kesz kinyírni...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kössz mégegyszer.
taktikát nem tudtok diablo ellen? tûzfújásával mindig megöl. 29es barbim van, lehet fejleszteni kéne még egy picit?
én nem szoktam bnetezni amúgy 😊
minden hsz-em még a régi 1.10-es bnetes õrületembõl fakad 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ha tudsz 1.11hez is, megmondod a progi nevét, vagy hogy hol találom?
bár igaz, az tényleg jó
Singleben csak õ írt 😄
Ilyen németekkel szoktam duelezni xDDDD
20+10+18+64+15+5+2=134...És akkor itt vagy teszel rá +str charmokat, vagy trap sk +6streket veszel (mal v legfeljebb mal+umban megvannak és azt a 22strt 4 ilyen charmból megoldod, akkor több megy vitára.Mal mal+umért olyan, mintha 18lifeos trapskt vennél...De ismerõsömnek van a legpróbb magyar assája (koptertrapper) és nem fogjátok kitalálni, h mi van rajta...
Amúgy mindenütt ott a csicsó fizikálnak...
az én kedvencem mondjuk a Javazon 😊
nem kell hozzá olyan hû de brutál cucc, de hellen legalább nem akad el
nem szeretem azokat a karaktereket amik hellen elakadnak, lásd sorc, szel ezért jó ak az olyan karakterek amiknek van elementál sebzésük de ott van mellette a fizikál is, mert akkor nincs olyan szörny ami megállíthatná gyakorlatilag
jó, persze van olyan uniq szörny aminek biztos van fizikál, meg az adott elementálra immunja, de az ritka, és ne a kivételeket nézzük 😊
De arra nagyon, a lvl 49 dueles barbom szakítja ketté a tal sorcokat (el se hiszitek, hány 80+ lvles fül van már nálam... 😉 )
Hm jól hangzik?Az egyik leggyorsabb baalkiller (bár infyvel minden könnyebb,de a 3 dobogós: 1.-2. Light sorc-java (3static+3-4lightning, javával 4 szúrás...)
3. trapassa
Hosszú a dolog, de megpróbálom!
Szóval mana biztos nem kell sok (1 csicskán ott fog vigyorogni az insight, 2 wizzy+shako ad egy tonna manát...)
Str annyi, amennyi kell a cucchoz (ez gondolom olyan 60-70 max (ha torch nincs akkor++++) - a legnehezebb cuccaid a következõk lehetnek : skullder (97) tal armor (88), war traveler (95)
Dex...hát ez érdekes, mert blockos sorc jobban megérné :S de én mindig csak alapot - wizzyhez elegendõt rakok...Ha cucc/skill is érdekel, írj.
Ha most jönne 1 gyerek h van 300 HUFja minden istemre, gondolkodás nélkül eladnám neki!
ezért is jó a játék, mert viszonylag mindegyik karakter egész jól ki van egyenlítve
Vagy ha tud linket az is jól jönne, thx.
pénzt kidobni egy virtuális cuccért? 😮
http://d2plaza.atw.hu
Ha hosszú link is megteszi...
Elõre is köszönöm
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Armor: találtam már pit lvl 1ben, bociból és egyszer baaltõl.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Mellesleg nem is legit és picit erkölcsi jellegû a dolog - mások lemennek mefihez-andyhoz, JÁTSZANAK, a botozó pedig csak lecuccolja a dolgokat, alkalmasint többet, mint aki legiten nyomja. Meg lehet lenni bot nélkül is, nekem az mh se hiányzik...