Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
ez hülyeség,téged átvágtak...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nem offline szerzi a javait botozássa; úgy simán betölthetne minden cuccot 2 perc alatt.
Rendes bneten botoznak, mivel ott nem olyan könnyû, nagy a lebukás veszélye, stbstb- és mégsem csak sima dupe-olás, mert maga a "drop" az legális volt.

Palinko
ezt a bot-ozást nem értem... ki kellene próbálnom... épp érdekel,bár biztos nem tisztességes,ha utánna a bnetre megy dicsekedni a karijával...
Hát igen, én is így vagyok ezzel...
Nekem lehet úgy kb 40-50 ist értékû cuccom - legiten!
A másik meg 3 cd-keyyel nekiáll 2 napig non-stop bototzni és talál 2x annyit...

andriska
Ezért kezd elmenni a kedvem ettöl a játéktól.Én megyek mfelgetek,megdolgozom a cuccomért,más meg beállítja a botot azt elmegy tv-zni...(ráadásul még pénzt is keres vele.Nem tudom a blizzard mit szólna ehhez..)
Véleményem nem változott én az ilyet szánalmasnak tartom...<#szomoru1>

Hidd el van...Mikor ismerõsöm mondja: 250 (!!!) istet kell szereznie 2 napon belül, mert egy gyerek megveszi tõle 300ft/db áron...

Grayback21
DOKAR:
Másoltal nem lehet tudtommal

AMi az árat illeti szerintem megéri 3000Ft alap+kieg.

Masiniszta a kereszteződésnél: - Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

dokar
lehet másolt Dio-val Bnet-re menni?

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

andriska
Hááát nem tudom,de én biztos,hogy nem adnék ki pénzt ilyenért,hisz ez csak egy játék...

Palinko
szívesen...
igen érdemes mind 2-õre+ a forgással is kinyrhatod,ha van szép manád.... sok türelem,nightmaren könnyebb kesz kinyírni...
Az a "tûzfújás" sajnos nem csak szimpla fire sebzés hanem light is, vagyis érdemes mindkettõ resistjére pakolni charmokkal, felszereléssel.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a fire resistjét kéne fejleszteni xD

noctlown
kössz szépen palinko, már megy tök pöpec.
kössz mégegyszer.

taktikát nem tudtok diablo ellen? tûzfújásával mindig megöl. 29es barbim van, lehet fejleszteni kéne még egy picit?

Palinko
csinálsz két felhasználot ha xpdvan és elindítod mind két felh. a diblot. usertváltasz és complette . érthetõ voltam?
Broafka
passz
én nem szoktam bnetezni amúgy 😊
minden hsz-em még a régi 1.10-es bnetes õrületembõl fakad 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

noctlown
amit láttam hogy futtatható két diablo, az csak 1.10re volt.

ha tudsz 1.11hez is, megmondod a progi nevét, vagy hogy hol találom?

Broafka
jó, de Helles csicsó a király ilyen téren, de azt fejleszteni, unalmas
bár igaz, az tényleg jó
Singleben csak õ írt 😄

www.sysonline.hu/ano/szalaitemek/germanidiot.wmv

Ilyen németekkel szoktam duelezni xDDDD

Világos, übertápos cuccal bárkibõl lehet csinálni félistent 😊 Egyébként csak az mf sorchoz reagáltam az alább, assáról szót sem ejtettem :p

Az assa 20 strrel kezd. Ha egy eni light platet/breast platet raksz rá, akkor torch+annival simán kijön odáig. Számoljunk lowos annival (10),próbb assa torchok már olcsók (lecc széj 18) és már fenn van az eni.85ös szinten 64 strt ad az eni, ráteszel egy 15stres sandstormot,mara+shako ami összesen...
20+10+18+64+15+5+2=134...És akkor itt vagy teszel rá +str charmokat, vagy trap sk +6streket veszel (mal v legfeljebb mal+umban megvannak és azt a 22strt 4 ilyen charmból megoldod, akkor több megy vitára.Mal mal+umért olyan, mintha 18lifeos trapskt vennél...De ismerõsömnek van a legpróbb magyar assája (koptertrapper) és nem fogjátok kitalálni, h mi van rajta...

Kihagytad a spirit monarchot a maga 156 str reqjével ;-) Esetleges alternatívaként marad a lidless, bár nem rajongok érte.

Trapassa ezért jó - fire+light!
Amúgy mindenütt ott a csicsó fizikálnak...

Broafka
én elhiszem 😛
az én kedvencem mondjuk a Javazon 😊
nem kell hozzá olyan hû de brutál cucc, de hellen legalább nem akad el
nem szeretem azokat a karaktereket amik hellen elakadnak, lásd sorc, szel ezért jó ak az olyan karakterek amiknek van elementál sebzésük de ott van mellette a fizikál is, mert akkor nincs olyan szörny ami megállíthatná gyakorlatilag
jó, persze van olyan uniq szörny aminek biztos van fizikál, meg az adott elementálra immunja, de az ritka, és ne a kivételeket nézzük 😊

Jaja, de a baba sajnos csak duelre jó 😉
De arra nagyon, a lvl 49 dueles barbom szakítja ketté a tal sorcokat (el se hiszitek, hány 80+ lvles fül van már nálam... 😉 )

Trapassa - enigmával, társon infinityvel, 5+ skillerrel,hoto-spirittel?
Hm jól hangzik?Az egyik leggyorsabb baalkiller (bár infyvel minden könnyebb,de a 3 dobogós: 1.-2. Light sorc-java (3static+3-4lightning, javával 4 szúrás...)
3. trapassa

Mf-sorc...
Hosszú a dolog, de megpróbálom!
Szóval mana biztos nem kell sok (1 csicskán ott fog vigyorogni az insight, 2 wizzy+shako ad egy tonna manát...)
Str annyi, amennyi kell a cucchoz (ez gondolom olyan 60-70 max (ha torch nincs akkor++++) - a legnehezebb cuccaid a következõk lehetnek : skullder (97) tal armor (88), war traveler (95)
Dex...hát ez érdekes, mert blockos sorc jobban megérné :S de én mindig csak alapot - wizzyhez elegendõt rakok...Ha cucc/skill is érdekel, írj.

Palinko
ja lehet.. akkor lehet,hogy csak rossz cuccaim vannak... jó kari a paladin is azzal hellen hagytam abba az assaám meg csak neightmare-es.. asszem 😄
Pontosan!
Ha most jönne 1 gyerek h van 300 HUFja minden istemre, gondolkodás nélkül eladnám neki!

andriska
Hááát pedig a pala ott vigan elhentel,ahol az assa elakadna...

Palinko
hát még az assasinról vannak jól tapasztalataim... a Paladin háát nem a legjobb.. druida,meg nocromantám még 10 leveles,szóval nem nyilatkozom...
Broafka
lényegében szerintem mindegyik egy igazi tank, csak jó fegyverek kellenek hozzá
ezért is jó a játék, mert viszonylag mindegyik karakter egész jól ki van egyenlítve

Palinko
nem todom... kül én os sorceressel nyomulok 😄 mostanság,a barbárt már kinyomtam,azt csak ajánlani tudom mindenkinek egy igazi tank 😄
Köszönöm, nem rosz de nincs konkrétum benne, engem az érdekel mondjuk menyi legyen a fejlõdés végére az élet manna egyébb pontjaim...mi az ideális egy hozzáértõ szerint!

Broafka
most nem azért, de a patch az miért befolyásolná ezt? 😊

noctlown
Üdv.

1.11nél lehet cuccos karakter? vagyis két diablo futtatható egyszerre?

Palinko
www.diablo.hu
itt a tudás fájánál megtalálod minden kaszt fejlesztési útmutatóját...
Valaki irja le nekem légyszives menyit kell rakni mf sorcinál az életre mannara stb... re és ha lehet írja le nekem miért pont anyit.
Vagy ha tud linket az is jól jönne, thx.

Hrisskar
Szerintem aki lusta vagy türelmetlen és kell neki az fizessen!!

andriska
Inkább szánalmas,mint beteg...
Aki ilyenböl pénzt húz arról meg van a véleményem...

Broafka
ez de beteg :-/
pénzt kidobni egy virtuális cuccért? 😮

Sziasztok! Itt egy magyar webshop érdemes ránézni lesz ingyenes cucc osztás😄
http://d2plaza.atw.hu
Leírnád nekem mondjuk egy necro fejlõdését aki mondjuk tûz golemre lenne kiélezve?
Ha hosszú link is megteszi...
Elõre is köszönöm

Rettenthető
Dropcalculator 1.10-s patch-re. Ugyan már az 1.11-nél járnak (vagy messzebb?), de sztm e tekintetben nincs változás.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hrisskar
Állítólag van Hell 2-es nehézségi szint és nem egy haverom mondta, hogy létezzik. Nem tudjátok, hogy hogyan lehet arra a nehézségi szintre lépni? (Ja és még egy karakter generálóban is láttam)

Gunner
dropcalculator

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Tal amu...hm találtam már normal mefinél is tal amut...
Armor: találtam már pit lvl 1ben, bociból és egyszer baaltõl.

vinko
Hello ! Megirná valaki,jogy melyik szörnyek dobják legnagyobb valószinüséggel a Tal Rasha amulettet és amort ? Köszi

Gunner
3,000 huf

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hallottam már az MM botról. Haveromat úgy kibannolták, mint a pinty.
Mellesleg nem is legit és picit erkölcsi jellegû a dolog - mások lemennek mefihez-andyhoz, JÁTSZANAK, a botozó pedig csak lecuccolja a dolgokat, alkalmasint többet, mint aki legiten nyomja. Meg lehet lenni bot nélkül is, nekem az mh se hiányzik...

Palinko
a Jamellát úgy értettem,hogy ne legyen cheatelt.... kül azért kellene,hogy tudjam merre fejleszteni a varázslónõmet,meg azért egy két jó cucc soha nem árt + 😄