• horpeti
    a fene megeszi, de én a barbbal akartam ilyen jó kis írtós karit, a WWvel van rá esély, de nagyon nem akar összejönni. :D

A sebzés nem lesz olyan óriási ha nem vagyok elit playa, így marad a CB. :D

De vazeg az arreatot mondjuk Guillis sapkára cserélni elég nagy gáz. :D

Mondjuk Goblin toe 25% CB... de sapival együtt lenne igazán szupi...

Palával szívesebben tenném fel a Guilli sapit, mert ott úgyis "csak" Shako lenne rajta, ill. nem annyira nagyon fontos a + skill, mint a barbnál (arreat 2 skillje ad csomó resistet + alap resist, szal kihagyhatatlan).

És akkor palán lenne:
    highlord (33% ds), guilli (35% cb, 15% ds), gore rider (15% cb, 15% DS) v. goblin toe (25% CB) - de ha van máshonnan is CB, akkor annyira nem halálos, ha itt csak 15% van... mellé van hasznos kiegészítő.

1. verzió (gore)
    50% CB, 63% DS
    2. verzió (goblin)
    60% CB, 48% DS

Mindkettő elég imponáló :))

És mondjuk még a fegyverből lehetséges DS vagy CB, az attól függ...

Aztán így ha nem is ütök nagyon durvát, de maxos sebességgel (mert ugye akkor azért az az alap, hogy erre törekedjek) ilyen CBvel azért tudnak feküdni a szörnyek nem? :P

Szvsz Barbbal is csak így lenne esélyem eth. BOTD nélkül, CB, CB, CB... Mert végülis az is ugyanolyan gyors, mint a zealer, ráadásul az nagyon radiusban több lényre is hat, ergo táposabb... (bár nem tudom a sebzés milyen, de ha csak ugyanakkora sebzést ér el a zealer, mint a WWs, akkor a WW sokkal durvább, mert jóval többmindenre hat ki...

Inkább Barbbal csinálnám a dolgokat... :)

De ha arreatot lecserélem Guilli sapkára az eléggé gázos... Így sincs resist, mivel az eth. skullderhez ragaszkodom az MF miatt, így nem lehet felvenni másokat... Bár lehet TAL armor lenne az arany középút, csak az fele akkora def, az meg barbárnál igencsak fontos. :P