hát tervezési fázisban IK barb, egyébként direkt nem vettem meg hozzá az armort és a sapit sem... szal nálam ilyen nincs hogy amúgy is. Több barbom úgyse lesz. És a warpikeot akarom! :)))
sebzés ügyben a thundermaul a legjobb, ráadásul mivel annak csak erő kell, így nem veszik el feleslegesen DEX, hanem EDvé alakul..
Viszont ha már egyszer belefeccölöm a pénzem egy barb fegyverbe, akkor az legyen olyan, ami miatt a WW a WW.. a tömeghent. az 5 ranges tömeghent elég jó :))
Most 2 rangesssel nyomom és hát nem igazán szimpi, rulZ lenne kicsit távolabb is hentelni. 3 range már azt mondom okés, akkor a mellettem levőket is veri, az 5 ranget meg el se tudom képzelni :)))
minden döntés előtt 2 szint múlva kipróbálom a reapers trollt, ami szintén 2 ranges, szal ez maradhat a tesóé, aztán valszeg a 4 ranges arioc needlehez nyúlok. :)) Ami van végigpróbálom...
Több barbom ebben a ladderban úgysem lesz, akkor már inkább végigpróbálom a fegyókat :))
thundermault is fogok venni, és megnézni hogy áll a kézben, biztos esztétikusabb, mint egy warspike...... :)