Delac#15636
A grief sztem a legjobb fegyver amit annyi istbol ki lehet hozni. Van rajta ignore target defense. AR nem kell csak bossok ellen annyira mindig telik. 1 a sok jó tulajdonságból.
A lényeg:
grief egyszerű de pofátlan durva. A + sebzés ami van rajta annyit tesz mintha ilyen módon lenne feltüntetve: pl +360 dmg to min, és +360 dmg to max. a fegyverre. Ergo-> egy phase bladenél. 31-35 ig helyett. 391-395 ig fog sebezni. A játék nem írja ki rá, de attól még igaz. Ez én egyetlen igazi karakterem (charge_brfk) griefel a karakterlapon 1500-1900 ig sebzek kb. :DD. Ehhez képest hellen act4 ben mindenki borúl egy ütésre. Persze én még raktam mellé 85% deadly strike-t :DD Egy spéci progim van ami megmondja, hogy mennyi lesz a hivatalos sebzésed. Mindent be lehet állítani rajta. Nálam azt lökte ki: 20K +- 100 dmg kb. csinos jószág.
Ha gondolod kiszámolhatom neked sebzést. Ssak add meg a karakter szintet, amit el fogsz vele érni kb, all skillek számát, str/dex tervezett értékeit, merc típusát, és az általad használt főbb itemek. ( egy full item lista lenne a legjobb.)
Grief ára: low 3ist, egy húzósabb pedig 6 ist. Berserk axe-t nem ajánlom, ott még egy plusz dologra kell figyleni, és mellesleg azt javítani nem olcsó. (Pont tegnap akart valaki 1 milla aranyat venni hun-1en.) Egy ort runa csodákra képes , csak hogy a grief igonre target,-> folyton talál-> kopik ahogy használod. Egy barbnál ez hatványozottan fontos tényező.