• horpeti
    lol :D

Köszi! :))

Hát igen, azt én is látom, h. ha nincs jó fegyó, akkor eszi a fene az egészet. :)
    WWhez IAS szempontból jó az IK maul (hozzá a set még jobb), de egy thundermaul, great poleaxe BOTD még jobb lenne, bár nincs CB! De a CB "csak" a bossok ellen kell igazán.
    Éppen talán 4 istet össze tudnék kaparni. :)) De kérdés, elég-e a low... Az is jobb-e, mint az IK settel együtt. Mert 4 ist nem kevés!

Amúgy a ranges kérdésre nem tudsz te sem választ?
    pl. thundermaul és warpike esetén , vagy poleaxe... ha van 3-5 rangem, akkor azon belül is tud sebezni azért (pl. 1-2), vagy akkor olyankor nem talál??

Néha tapasztaltam, amikor új karival felszedtem valami hosszú pikeot, és azzal mentem tristre(:P), hogy közelről elég gázul veri, távolabbról meg jobban.

Ezt főleg azért kérdeztem, mert az 5 range az nagyon vonz a 2-3 helyett, viszont ha 4-5 yardon (gondolom ebben van a range) belül nem sebez a WW, akkor megeszi a fene az egészet. Nyilván ezt ki kéne próbálni... majd lehet teszek rá kísérletet pl. Csak nem könnyű tesztelni.

Mert ha sebzi belül, akkor mindenképpen vmi 5 ranges cumót nyomnék, ha meg nem, akkor jó a thundermaul is.
    Esetleg érdemes KARDba tenni a BOTD-t?
    Egyedül a warpike az, ahol nem lesz meg az 5 fpa, csak 6... de annyival nagyobb is a sebzés.

Frenzy barbhoz: Igen szép az, amit elmondtál, és könnyen meg is valósítható. Egyedül az a bajom vele, hogy nekem nem tetszett a frenzys barb. :) Pedig ott jól ki lehetne használni a + IASt...

Amúgy bármelyik kombóval valszeg érdemes meghagyni a 3as IK kombót, bár ha nem lenne full settem, lehet inkább pl. soul drainer kéne a kesztyűbe pl.

Csak 2 settel az IASen kívül nem sok hasznos cucc van az IKnál, 3nál kapja az ember a +2 combat skillt, meg 25% FHRt... sajna a nagyon szupi kis IAS bónusz így ebből a kombóból nem érvényesül...

Lehet akkor soul drainerrel jobban járna az ember... Bár az IK kesztyű és öv is szép bonuszokat ad, csak ugye az nem leech. De spec. mindkettőre szükség van. :) (resist sok stat)

Bár lehet IKt elhagyva soul drainer és verdungo pl. :D

Már sok a választás...
    Mivel nekem egyelőre csak IKból vannak cuccaim, így nyilván azok felé fogok menni. Korai szinten tuti. Aztán majd meglátja az ember...

az IK maul sem rossz annyira, no meg ha már ennyi set item van, akkor az IK armor is tolja neki a resistet izomból.. no de ha már 5 van, akkor már megéri a sapka is... :DDD És a kör bezárult :)))