Delac#15616
Peti, te aztán soha nem fogysz ki a kérdésekből. :D
Passz, a válaszom a legucso kérdésedre. Mondok egy-két dolgot. WW barb. aspy tapasztalata alapján thunder maul botd. egy ilyen cucc low stat esetén 4 ist. Sajátom anno közepes volt 4ist um. Tehát, csak hogy érzékeltessem az árakat. Ha nincs ennyi, akkor ik barb. DE, én anno egy ilyet olvastam/hallottam valakitől.
Set=noob.
Nem kell tényként kezelni, mert nagy hiba lenne, csupán gondolkodni rajta.
Én nem tudom miért, de inkább előnyben részesítenék egy obidience-t fegyvernek, mint más olcsóbb cuccot. (még soha nem volt ww barbom)
Frenzy barb: Olcsó kivitelbe, amit mindenféle képpen kipróbálnék. Én saját barbim is ilyennek indúlt. /Schafer_brfk), de pont baltás lett. Nem egyszer néztek már hülyének. Név és felszerlés viszonylatában. TEHÁT.
Ha olyan sok ias-d van, hogy már az szégyelni való, akkor csináld meg 2 Schafer-ral. Kitünő sebzés (so, so: ár/teljesítmény mutató alapján) Ára um/db. Abba lyuk +shael bele. + arreat lityó 15 ias jewel bele, 25 ias gloves (ikgloves + ik boots) + 10 ias öv (nosferatu/goldwrap), armor (olcsó) treachery (assasin spéci runaszó. Igen barátságos modokkal. Az hogy assasin tényleg ne zavarjon. 45!! ias), amulett highlord 20ias, gyűrű/db 1 ravenfrost 1 dual leeches. + baba torch.