nem képletet kértem, hanem a sorc infót arreatról :PP
De köszi!
De a másiknak is nagyon örülnék. :))))
Bátorság ide vagy oda, én a FO + Ball kombót csipáztam anno is a legjobban, és most is azon gondolkodom.
Volt Blizz sorcom is, FO sorcom is. A FOt sokkal jobban élveztem, mint a Blizzest, és szvsz szinte ugyanúgy írtottam vele, tetszett hogy célozni kell a labdával, stb.
Meg szeretek mindenkit írtani, összes Areat, stb stb... Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a csicska le bírja nyírni a cold immut, tutira bírja. De én szeretem érezni a powert mindenki ellen... Elég ha a merc azzal törődik, hogy megvéd. :D
Egyébként nyilvánvalóan a Blizzes az durvábban írt, de nekem a FObbal sem volt anno soha semmi gondom...
És persze én választom ki, hogy kit akarok megölni. :) Sorccal pláne.. szal nem is muszáj a cold immut se blizzel... nekem jobban tetszett az orb, mert tetszett, hogy kell vele célozni. :)
És persze azzal fizet az ember, hogy sokkal közelebb kell menni, sokkal sebezhetőbb, több adrenalin...
De így nincs az a hely, amit nem tudok leírtani könnyen...
És én nem éreztem, hogy nagyon gyengébb lett volna az orb.
Az a labda, ami nem pattan szét az nemtom, de hihetetlenül hatékonyan írtott le mindenkit. :)
Igaz, lehet kell 1-2 is csávóba a vége felé, Blizzből meg ugye 1 is elég...
Hát nemtom, nekem sokkal mozgalmasabbnak tűnt az orb.. persze veszélyesebb is. :)
De így izgibb... Blizzel túl könnyű. :)