• horpeti
    a Lvl1 decrepify az hány másodpercig is hat? nem sokáig... és asszem a radiusa sem valami egetverő... de biztos jó. Az tuti hogy az Lis lordok ellen aratna, mivel azok ellen nem müxik a holy freezes lassítás...

Viszont van pár olyan nagyon jó tulajdonsága az obediencenek, ami eléggé fájó ha elvész (40 FHR, nekem pl. 26 allres)...

Ugye tanulmányoztam Hit recoveryt is merceknél, hát elég lol. 0-val 15 frame, 30cal 10. :)

Na most amikor 8 pörgős gec körbeállja, teljes sebességgel + boss is extrafast, akkor üssön szegényke. :))

Mondjuk valami eth. Stonenal ez megoldható, csak én inkább resistre gyúrtam fel a csávómat, azt vettem észre, hogy inkább a resist az, ami probléma, nem a csapkodások...

Persze a pár lord ellen kell a stone :D meg a damred pl... De akkor meg a soulokért sírnék.... szal mindig van valami. :P
    Ezért most azt csinálom, h. beállok a tömegbe nézni őket, amíg a csicska letisztítja rólam a csávókat. :PP
    Lifetappel meg ugye elég párat is ütnöm :P

Viszont ha lesz reaper's , dobhatom a sutyiba a lifetap wandomat :)))
    Bár valszeg akkor nem lesz rá annyira szükség :) bár az undeadek ellen akkor nem lesz olyan funny.. Lifetappel az (rájuk is hat:D)