• horpeti
    Szerintem ezt a dolgot nem kell ennyire komolyan venni, de ha meg nem vesszük komolyan, a játék is furi lesz. 3 palánál sajna pont megvannak, hogy minden cucc kell mindenkinek, nehéz osztani. És nem esik 3* több cucc 3 playernél tudtommal..... :)

Anno ezért is mondtam, hogy 2 embert még össze lehet passzintani talán, de 3-4et, főleg ugyanazzal a kaszttal... fúú..

Ezért jó, ha pl. mindenki használja saját cuccát a játék folyamán, ami már előtte megvolt neki. Persze így meg az van oda, hogy találni kell.. De nehezen illeszthető össze ez a dolog.
    Főleg azután, hogy ritka az olyan ember, aki egyedül nem jár MFelgetni, és csak mondjuk 3-4 playeres játékokban haladva próbál meg jobb cuccokat találni.

Én se vagyok ilyen, pedig megfogadtam nem MFelek... De mivel a játékot már 2 hete kijátszottam azzal, hogy már 75. szinten kivégeztem egyedül Baalt, így mit tudok tenni? Kivégzem még többször.. :P Szóval speciel ez is megnöveli az esélyét az egyedüli cucctalálásnak...
    Ha közösen megyünk akkor a legjobb ha a talált értéket elosztjuk (pl. Aspy és én a hf karinál)... 3-4-5en menve nézni a drop értéket, és osztani az fúúú, nem lehetséges normálisan..

Én szerintem egy ilyen összeröffenésnél a dropnak csak kis mértékben kell jelen lennie, viszont szűz kariknál meg elengedhetetlen...
    Szóval minden egyszerre nem klappolhat... Mert nem lehet 1 kardot 3 palára ráadni... :P és nem fog esni mindenből 3... :P

Pláne nem jó....