Igaz, hogy most ez a party nem az mfre megy, de a drop a probléma.
Szal pl. ami hullik kié? Mert ha a sebesség számít, aki felkapja, akkor előfordulhatnak olyanok is, akik semmi jót nem tudnak felvenni... Akkor azok csórik lesznek?
Szal mivel elvileg a quest act-end bossok jobbat dobnak, mintha csak simán odaslattyognánk, így a quest-drop problémát csak elég körülményesen lehet megoldani:
Mindenkinek külön csináljuk meg az actend boss-t, úgy hogy akinek nincs meg az elhagyja az adott act-ot az a act-end boss halál előtt, akinek már megvan az segít az aktuális droposnak. Ebben annyi a probléma - mindazonáltal hogy igen körülményes lehet - hátha nincs mindenkinek türelme hozzá, másrészt az első karinak egyedül kell küzdenie, ami még nightmare végéig elvileg nem gond.
Azért nem a party-t hagyja el, mert az is befolyásolja a dobott cuccok eredményét vmelyest.
pl. Mefi kill
1. Én (egyedül szenvedek)
2. Delac (velem)
3. Nuki (Delac és én)
4. Apsyrin (mindahányan)
Máshogy nem tudom hogy lehet megoldani a drop körüli esetleges vitákat, ha magatalálósan megyünk.
Ennek annyi előnye van, hogy az adott drop, teljes egészében azé, akinek épp csinájuk... a szerencse középső ujja, amit nekünk mutathat, az már a Blizzardé:-)