-
Tegnap írtottam Ancykat, és Baalt (így ez a 2 run) holy freezes segítővel is, és defessel is.
Defessel szinte meg se sebződött a srác, és simán bírta minionokat is. Persze közben leechelt. Viszont ugye kicsit minden gyorsabb volt, így csöppet jobban kellett figyelni, ki mikor rohan az emberre, ha éppen a 2 segítő nem elég, hogy rájuk másszanak (decoyt nem mindig nyomatok). Szóval abból a szempontból parásabb volt, hogy normális gyorsaságon zúztak. Bár ilyen fél para, mert megütni úgyse tud 1ik se, csak így meg tudja próbálni.
Holy freezesnél meg az volt, hogy közelembe se tudtak érni az ellenfelek, ugyanakkor azért jól bírták a segítők is.. Legfőképp, mert mire lendítenék fagyva a karjukat ütni, már többnyire halottak voltak. Kivéve LIk.
Ja, és itt jöttek a kedvenceim. Ancy wayen az LI barátaim, a pörgős lordok. De nem is a sima, hanem valami extra gyors, bár Fana aurát nem láttam. és a bossuk meg fizikai/LI.
Na ugye eddig itt mindig behaltam :D
Most az volt, hogy beálltam én is, hogy engem üssenek, addig segítő tudja verni őket. asszem kihalt vagy 3*, mire levertük... Meg majdnem én is, úgy szaladtam el párszor :P
Egyedül ez a nagyon kemény, mivel én csak kb. assistálni tudok.. bár én is tudom ütni, ahogy növök szintben, egyre jobban, de a segítő fényévekkel erősebben üt, mint én.
Úgy vettem észre, hogy bár kékek voltak a holy freezetől, nem túl sokat lassultak. Bár lehet nem igaz, mivel amikor behalt segítő, akkor sokkal fájdalmasabb volt ahogy ott 8an próbáltak megütni.
Ilyenkor merül fel bennem, hogy ha defes lenne a segítő, akkor lehet, hogy sokkal jobban bírná, mivel alig találják el, és szépen tudna ütni. De lehetséges, hogy ez suxabb, mivel viszont gyorsabban ütik... nem is kicsit.
Szal overall én azt vettem észre, hogy mindkettő tök jó. :P
DEFes egyértelműen a csicskának, akinek relative nagy az alapdefe, többet segít, mint nekem, a holy freezes meg nekem jobb, mivel ha rám is rohannának, belassulva éppen annyi időt nyerek, hogy 2-3 javelint rádobjak, ill. rendeződjenek a védelmi sorok + decoy...
DEFessel alig volt időm decoyt csinálni, mivel hamar lerohannak...
Amúgy érdekesség, hogy ancikillnél 3 LIset fogtam ki, és minden probléma nélkül levertük őket a holy freezes segítőmmel... Ez azért is meglepő, mert én szerintem a jabommal nem sokat vertem rájuk, inkább a merc szedte le (nyilván Obedience 40% crushing blow odatesz). És az egyik ancira még hatott is a holy freeze. :P
Baalkillnél igazán nem számít a dolog, a pusztító erejű támadások inkább a varázslatok, nem hinném, hogy sokat számít a def.
Anciknál igencsak számít, de az előző példa meg azt mutatta, hogy full mind1, így se volt gáz.... De lehet csak mákom volt...
Szal vhogy Ancikon, és a pörgős genyákon kívül mindenhol jó a holy freezes csóka. Kisebb actokat nem néztem, de feltételezem, sokkal nehezebb nem lenne más szint... :)
Bár zavar, hogy néha nagyon meg tudják csípni a segítőt, egyszerre kap 3-4 ütést ,és akkor máris szevaszos a helyzet... És ilyenkor felmerül bennem, ha defes lett volna, lehetséges erre nem került volna sor... De mivel lassabban ütik az esetek 99%ban, így még azt se mondhatom... De így kb. az a felállás, hogy bár lassabban ütik, de be bírják ütni, úgy meg bár gyorsabban ütik, de jóval kisebb eséllyel, emiatt sokkal kisebb a megcsípés lehetősége...
No de erre mind csak akkor van szükség, ha én éppen elbambulok, vagy nézem, ahogy 20an rámásznak a segítőmre... :P Minden más esetben simán le lehet őket lőni, gázosabb esetben odamenni, és a testemmel védeni, amíg ő leveri (LI-s lordok)... Amúgy meg sokkal coolabb, hogy a fagyás miatt néha talán meg is torpannak! És annyi időt vesztenek, hogy már esélyük sem lesz odaérni senkihez. :)
Szal asszem a holy freeze-t választom. :P
És ha a játéknak az az 1%a jön el, amikor ez a felállás gyengébb, akkor jobban odafigyelek... Defesnél ez nem lenne probléma, viszont ott meg 99%ban fürgébbnek kell lennie az embernek.
Egyedül még a Baal minionok azok, akik képesek leverni szegényt, mert azok nagyot, és igen nagy%ban ütnek, ott is kell némi kooperáció... Még ott kell igazán vagy nagyon gyorsan lelőnöm őket, vagy bedobnom magam, mert ugye engem nem bírnak eltalálni... és ha 1-2 ütést már rám fecsérelnek, nyertem. :P De ott is igencsak durvás a lassulás, csak akkor van gond, ha megfogják a segítőm.
Nah, asszem monolog off, és lelki béke honol rám.......... :DDDDDD
Partiban úgyis mind1 (és csapatjátékosok vagyunk), mert sok embernek van defes segítője, a 2 kombó meg úristen dolgokra képes... :P
Köszi, hogy végighallgattátok, máris sokkal nyugodtabb vok, mint elmúlt 1 hétben :PP