MadJani#14170
Azt irtam, hogy skilleren kivül minden. Ergo skiller nem volt, de ha lett volna akkor az Javelin lett volna.
Dió és Baal nem probléma, ha nincs a közelben Mefi. Mint ismeretes a Charged Strike a játék egyikk leggyorsabb Boss ölöje. Baal minionjait viszi a Fury is simán, de pl Dió venom lordjai mindenre immunok. Talán egy infy-s merc meg tudja szüntetni, de mivel nekem singleben nem voltak minionok igy erre nem tudom a választ.
Convi-nál mint az összes többi auránál is mindig a hatótávolságon belüli legerössebb hat csak. Mefi Convi-ját talán még egy pala sem tudná überelni, igy az övé érvényes. Viszont kb csak akkor van hatással, ha képernyön belül van Mefi, mert kb annyi a hatótávja. Igy Baal-t és Diót, ha elviszed mefi mellöl akkor sima ügy mindkettő.
A pajzs block-ja nem fog fel elementál támadást, ergo mefi ellen nem jó. Az elhajlások már inkább, de a kb. -50-es resek miatt nem sokat számit.
A Griffon-on, vagy bármilyen cuccon levö -res Immunokra nem hat amig nem töröd meg az immunitást (nem viszed valamivel 100% alá). Infinity kizárva, mert Mefi melett a slvl12-es convi inaktivvá válik. Talán egy Lower Res töltetes wand, de szerintem az sem tudja megtörni.
Attack Ratig: Mivel a mlvl 110 lent, igy nagyon sok kéne, hogy eltaláld. Ezért jó a Smiter, mert always hit-es és nem kell hozzá AR. A Crusing sikerességének elöfeltétele, hogy találat legyen. Jab sokat üt, de sokszor nem talál, és be is kell vele fejezni amikor már nincs számottevö CB. Ehhez viszont kicsi az elérhetö sebzés.
Idézni folyamatosan idéz mind a 3, igy pikk-pakk tele lesz körülötted minden, ha nem sikerül kinyirni gyorsan.
Ha felmész italért akkor kb kezdheted elölröl, mert olyan gyorsan regenerálódnak.