Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd jelentkezem😞
lehet hogy ma egy kicsit beugrok de ezt se merem megigerni😞😞😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Csodálkozva tapasztaltam, hogy egyesek (mindenki?) a Battle.net-en is használják!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
...egérút... :o)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de a skin of the vipermagi az mehet, csak ahhoz meg nincs rune-m 😛
Hogy nõjön a sebzése? Oszt aztán minek?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Þór vígi þessi rúnar
picit idegesít ez a runás, ill. páncél fejlesztõs dolog. 😊
# Install the game - Multi-Player Installation.
# Install the Diablo 2: LoD Expansion CD.
# Copy the following file from the LoD CD to the game directory:
* D2MUSIC.MPQ
* D2XVIDEO.MPQ
# Apply 1.10 Patch
Extract the package in your Diablo 2 folder/directory and launch the Dload.exe file to start the game. Both Single Player and Battle.Net will work IF you have a legal CD-KEY (and nobody else uses it).
+egy crackelt exe, és már megy is a gém. 😊
1908 def es fortitude!!!
3 hrt ér és én egyért cseréltem!!!
!Forza Ferrari!
Én CloneCD-vel készítettem image-t róla, majd Deamon Tools 3.47-el bemountoltam és folymatosan benn is van a két virtuális meghajtó egyikében a CD-kép...
Gond nélkül játszom.
Username: i2k
Karakter: IMYke-Boszika
Feltelepitettem a Lord of Destruction kiegeszitest az eredeti cd-rol. Azutan cd-kepet csinaltam rola ra a gepre. Mikor beraktam a daemon-toolsba kijott a menuje es elinditottam a menubol a jatekot. egy ido utan kiirta:
CD-ROM drive error.
Please verify that your Diablo 2 Expansion disk is in your CD-ROM drive, then click on Retry`.
Legyszives segitsetek!
Ez kész! Kicsit sem vagyok ideges!!
gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dologban 😊
akkor nyomatom újra, aztán hátha.
jah, oculust megéri upgradelni?
kapcsold ki a maphecket te noob meg hasonlo finomsagok😊😊
szal inditsd ujra a jatekot es akkor menni fog a dolog😊
továbbá nem megy a tal+shael+p.diamond+tárgy kombó sem.
vagy valamit elbasztam?
úgy látom, nekem is vennem kell párat
5 után? valaki?
vesszek el, nem bírtam rájönni. aszittem, valami új runa szó, vagy mittomén 😄DDDD
sapka most nem emlekszem mi is kell ra😞
kisérõ nekem nm act2 defensive van. esetleg más ötlet? mondjuk neki sem ártana valami nyerõ cucc, mert sokat fexik szegény csicska 😄
A cold akkor elég, rámegyünk meteorra. 😊
de nem is akartam full coldot, ennyi elég neki, azért kérdeztem, hogy mire is tegyek.
occulus van nekem is. 😛
néha szivat, mikor beteleportál a rosszfiúk közé 😄
mondjuk en most egy elegge fire-re oszpontositott sorcit csinalok de azert mellete meg a cold agat is majd felnyomatom de meg igy is elegge szukseg van ill lesz a kiserore
Full cold sorc 1 dologra jó,hogy runolgassa Pindlét majdan. Egyébként halott szegényke...
1.10-ben baromira nem jó a full cold...
valami olyasmi kell,hogy tûz ágon fireball-meteor max-1-2 pötty fire mastery (meteorral irtod a cold immukat),nem könnyü a meteort használni,de idõvel bele lehet tanulni..
cold ágon meg a Blizzard max+ synergie-jei amennyire lehet,itt blizzarddal irtassz. (erre van egy másik verzió,hogy FO + synjei,ki mire esküszik)
villám ágon staticra 1 pötty,meg teleportra 1 pötty.. (nekem anno a sorcimnak még a energyshield sem volt meg......monnyuk volt Occulusa,ami ugye ütés esetén 25%-ban teleportál...
picit kezdek cumizni a sorcival így 63. szint környékén nm-en. jön a sok cold immune állatka, én meg cold-os vagyok. Ice bolt, frozen orb max, van manna shield, static field, meg egy pár a cold mastery-n. szerintetek mire érdemes még tenni, hogy ne feküdjek meg olyan könnyen? Még nem volt nagy sorcim, eddig palával küldtem, az meg tud haladni hellen is "simán" 😛
jah, és persze este gyertek jáccani, 2 napja csak aspyrinnel találkoztam, mondjuk annak nagyon örültem. 😄