Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cia drága! 😊
várunk szeretettel 😄
CattiBrie

Sziasztok!

[/spam]™

Bobber
hi all bocsi hogy nem vagyok mostanaban de egy kicsit el vagyok havazva szal nem tudom mikor leszek😞😞😞
majd jelentkezem😞
lehet hogy ma egy kicsit beugrok de ezt se merem megigerni😞😞😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

meg azért nélküle érik néha kellemetlen meglepetések az embert 😊
Sõt, inkább csak ott érdemes. Szerinted baj? Én naponta átlag egy embert húzok, de még egytõl sem hallottam volna, hogy kapcsoljam ki, mert úgy izgibb lenne. Egyébb elõnye pedig számomra (számotokra<#vigyor>) nincs.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez az mf dolog számomra mindig megmagyarázhatatlan marad. Palámnak ha jól emléxem 237 körül van mf-je. Általában a következõket szoktam nyomni: Andie, Mephi, Baal és cow ;-) Ma Baal volt a nyerõ, de két hete pl. egy nap alatt két tal armort is dobtak a bocik<#felkialtas><#kacsint>, mindenesetre azért örültem Baalnek is (fõleg, hogy a plate 924def lett).

Lvl 90 vagyok, természetesen hellen pottyant.

Evil
Csak azert, mert mi egy darabig team be nyomtuk csak baalt, uccso loves mindig mf sorcie volt 650-700 mf el es ilyennel azert nem kaprztatott el.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

IMYke2.0.0.0
Azért a MapHack látszik szépen...
Csodálkozva tapasztaltam, hogy egyesek (mindenki?) a Battle.net-en is használják!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aztaqrva!!! Hányas szintû vagy? Hellen nyomtad? Ez nagyon komoly drop!!
nem

Evil
First kill?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

csoni-csonti...

Én még csak az Act II második missionján tartok, de már most nagyon nehéz nekem, egyszerûen annyi csoni jon meg minden, hgoy nem birom már a protálokat nyitogatni harc közben...
...egérút... :o)

Azért Baal is tud dobni, ha akar:

IMYke2.0.0.0
Nektek megy per pill a Battle.net (Europe)?... 18:33 van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem lehet uppolni, mer' a legnagyobb fajta 😊
de a skin of the vipermagi az mehet, csak ahhoz meg nincs rune-m 😛
Shaman
minek uppolod???

Hogy nõjön a sebzése? Oszt aztán minek?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Thx 😊
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hali! Mi volt az-az oldal, amit tegnap mondtál, valami "a" betûs, de elfelejtettem. 😛
picit idegesít ez a runás, ill. páncél fejlesztõs dolog. 😊
Hallotam hgoy vannak szerverek amikre fel lehet menni nem eredeti cd-s gameval, melyek ezek a szerverek?

oneal1
de melyik ruhában volt a forti!!
nem mind1!

!Forza Ferrari!

átlag 7

Evil
CoH mit er mostansag, mondjuk ist ben?

felesleges bemountolni, csak a helyet foglalja az image

# Install the game - Multi-Player Installation.
# Install the Diablo 2: LoD Expansion CD.
# Copy the following file from the LoD CD to the game directory:

* D2MUSIC.MPQ
* D2XVIDEO.MPQ

# Apply 1.10 Patch

Extract the package in your Diablo 2 folder/directory and launch the Dload.exe file to start the game. Both Single Player and Battle.Net will work IF you have a legal CD-KEY (and nobody else uses it).

+egy crackelt exe, és már megy is a gém. 😊
annak annyi az ára;-) ma láttam 7ist-ért kínálták vagyis kb. 1 hr-ért

oneal1
mostmárcsak egy annihilus kéne

!Forza Ferrari!

oneal1
ahhh mit vettem ma!!!!
1908 def es fortitude!!!
3 hrt ér és én egyért cseréltem!!!

!Forza Ferrari!

IMYke2.0.0.0
Nekem is eredeti CD-m vannak.
Én CloneCD-vel készítettem image-t róla, majd Deamon Tools 3.47-el bemountoltam és folymatosan benn is van a két virtuális meghajtó egyikében a CD-kép...
Gond nélkül játszom.

Username: i2k
Karakter: IMYke-Boszika

Lenne 1 problemam:
Feltelepitettem a Lord of Destruction kiegeszitest az eredeti cd-rol. Azutan cd-kepet csinaltam rola ra a gepre. Mikor beraktam a daemon-toolsba kijott a menuje es elinditottam a menubol a jatekot. egy ido utan kiirta:
CD-ROM drive error.
Please verify that your Diablo 2 Expansion disk is in your CD-ROM drive, then click on Retry`.
Legyszives segitsetek!
rád whispeltem de nem válaszoltál, pedig Én is fent voltam egy darabig
Bazz!! Kilenc óta nyomom, voltam NM Cow-on, megöltem egy párszolt Diablot és Baalt egymás után, és SEMMIT NEM DOBTAK!! NM Cow-n az egyetlen értékelhetõ cucc, egy shael rune volt, de ennyi! A mocskos Baal meg Dio még csak unique-ot sem dob...setrõl nem is beszélve!
Ez kész! Kicsit sem vagyok ideges!!
😄
gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dologban 😊
akkor nyomatom újra, aztán hátha.
jah, oculust megéri upgradelni?
Bobber
annakideen en is megettem es megkerdeztem a dolgot mebb cseten es egybol ez volt a reakcio hogy na meg egy csiter😊
kapcsold ki a maphecket te noob meg hasonlo finomsagok😊😊

Bobber
nemvaloszinu csak az a gond hogy ha be van nyomatva a map hack akkor valamiert nem megy a kotyvasztas😊
szal inditsd ujra a jatekot es akkor menni fog a dolog😊

hm. miért nemtom a THUL rune-kat a cube-ban átnyomni?
továbbá nem megy a tal+shael+p.diamond+tárgy kombó sem.
vagy valamit elbasztam?
Bobber
en nem valoszinu mert jhon baratnom😊😊

😄
úgy látom, nekem is vennem kell párat
5 után? valaki?
áááááááááá 😄DDDDDDDD
vesszek el, nem bírtam rájönni. aszittem, valami új runa szó, vagy mittomén 😄DDDD
Bobber
jaja halgass shamanra o mar kapott Bobber nyelvleckeket😊😊

Shaman
"kísérõ",csak Bobber (köztudomásúlag) nem tud írni....

mijaza lisero?
Bobber
a liserot erdemes jol felturbozni es shaftstop vagy mi pancelt adni ra mert az csokkenti eleg jol a sebzeseket ill bonehev vagy milyen kaszat a kezebe nyomni amibe teszel meg ket amn runat hogy minnel nagyobb legyen az eletero visszasziasa de az a legnyerobnb ha ebbol is ethereal van mert azaztan az utos😊
sapka most nem emlekszem mi is kell ra😞

mint írtam, akkor most fire ág jön. mondjuk a cuccok által már 9-es all skill van, de akkor gyúrunk még vazze 😄
kisérõ nekem nm act2 defensive van. esetleg más ötlet? mondjuk neki sem ártana valami nyerõ cucc, mert sokat fexik szegény csicska 😄
még van idõm akkor fire-t is gyúrni, nem?
A cold akkor elég, rámegyünk meteorra. 😊
de nem is akartam full coldot, ennyi elég neki, azért kérdeztem, hogy mire is tegyek.
occulus van nekem is. 😛
néha szivat, mikor beteleportál a rosszfiúk közé 😄
Bobber
hat ja en is csatlakozok az elottem szolohoz a full cold sorc sajna nemsok mindenre jo😞
mondjuk en most egy elegge fire-re oszpontositott sorcit csinalok de azert mellete meg a cold agat is majd felnyomatom de meg igy is elegge szukseg van ill lesz a kiserore

Shaman
hát mire kell neked full cold sorc???

Full cold sorc 1 dologra jó,hogy runolgassa Pindlét majdan. Egyébként halott szegényke...
1.10-ben baromira nem jó a full cold...

valami olyasmi kell,hogy tûz ágon fireball-meteor max-1-2 pötty fire mastery (meteorral irtod a cold immukat),nem könnyü a meteort használni,de idõvel bele lehet tanulni..
cold ágon meg a Blizzard max+ synergie-jei amennyire lehet,itt blizzarddal irtassz. (erre van egy másik verzió,hogy FO + synjei,ki mire esküszik)
villám ágon staticra 1 pötty,meg teleportra 1 pötty.. (nekem anno a sorcimnak még a energyshield sem volt meg......monnyuk volt Occulusa,ami ugye ütés esetén 25%-ban teleportál...

háj all! 😊
picit kezdek cumizni a sorcival így 63. szint környékén nm-en. jön a sok cold immune állatka, én meg cold-os vagyok. Ice bolt, frozen orb max, van manna shield, static field, meg egy pár a cold mastery-n. szerintetek mire érdemes még tenni, hogy ne feküdjek meg olyan könnyen? Még nem volt nagy sorcim, eddig palával küldtem, az meg tud haladni hellen is "simán" 😛
jah, és persze este gyertek jáccani, 2 napja csak aspyrinnel találkoztam, mondjuk annak nagyon örültem. 😄