• horpeti
    igen, épp a Sanctuaryt akarom összerakni :DD

de lehet, hogy nem gamblezek, és majd 1 tutit veszek...

Mad-jani: szal a convija miatt lesz szükség HELL +100% resre??
    vagy alapból ha bemész tristamba ez jön elő? És ezt mefi csinálja? (ergo másik 2nél még van is res...)
    Akkor az jobb lenne, mint gondoltam :)) Akkor "csak" Mefire van szükség nagy resre... pl. sajnos pont ez a csóka light immunis, ez igencsak elkeserítő egy amazon számára.. :((

Amúgy Griffonnal levetted róla az immunt, vagy mi? Mert elvileg 110 rese van, akkor abból 15, maradt neki 95??? és nem volt immu?? Erre értetted, hogy meg sem bírtad karcolni? :)

Azt nemtom, mekkora AR kell ahhoz, hogy átüsse az ember ezeket a lényeket?
    Kicsit nem vagyok képben etéren, mert Azt tudom, hogy pl. a 7-8000es AR, és a 3000es AR között kb. 10-12% különbség van chance to hit szempontjából... az meg úgy elég vicces, szal igencsak el se talánám Mefit... Aztán az meg gondolom luxus, hogy nem találom el csomószor... Mivel túl se fogom élni :P

Amúgy mikor varázsolgat teremtményeket?? Miközben ütöm??? akkor nem hinném.. amíg odafutok hozzájuk, addig gyorsan nyomnak??? vagy amikor pl. felmegyek a TPn, mert elfogy összes piám? :))) (v. átöltözötök)

Milyen resist kell igazán??
    Mefihez kell a lightning gondolom (egyéb?)
    dio ?? (fire/lightning?)
    bél ?? (szokásos fire, meg cold/lightning?)

Többivel mi van? fizikai sebzéstől ne is féljek?? (ergo ne a damredre gyúrjak :P)

Jancsi: odaadom skillert jó? Mert hétvégén úgyse leszek... bizniszeld el úgy, ahogy érzed, hogy jó áron adtad el... nem akarom, hogy pl. ír vevő, én meg pl. hétfőn este tudom csak odaadni neked... és akkor neked úgyis taliznod kell vele is stb stb, macerás... inkább odaadom.
    Úgyis bízom benned.. :) akkor meg mind1.