• horpeti
    őő várjál, rég játszottam már :D

Akkor jóra emlékeztem, hogy azzal a pajzszsal ütöget, és mindig talál (duelben ezzel szivattam anno, de csak poén volt :P)

Ilyenkor csak a pajzsot használjátok vazz? másik kézben meg?

Crushing blow és open woundsot ismerem, anno az én amámon,és csicskámon is volt. (ezt miből nyered ki, melyik cuccod adja???)

dracul kesztyű mit is csinál? (elfelejtettem :( ) ha nem lehet lifelopni, akkor hogy is lesz tőle life? :)

Körvonalazódik a dolog. :)

Szal a HPjük az kva sok, a resistjük is kva sok, a te resisted überhandicappes, és egyedül a crushing blow (+open wounds) az ami végülis szépen lenyírja a dolgokat... Mivel végzed ki ezeket?? Mert oké, hogy %osan lemegy, de kell azért ami a kis%ot is leveri majd :P

Feltételezem marha sok HPje lehet, ha egy 16k sebzésű hammerpala alig sebez rajtuk...

Viszont lehet akkor az ama is jó lenne ide... jabolok crushing blowval (de hogy ne kelljen félni az attack ratingtól, nyomom neki a LFet...) :DDDDD
    hihihi :FF

Szóval ha jól értem a paladin annyiból előnyösebb, hogy a fanaval gyorsabban tudja nyomni a smiteot, ill. a salvationnel lehet + rest csinálni (ha nem lenne elég alapból).

Az a lifetap hogy müxik, akkor rendes fegyverrel kell nyírni conceszal pl. nem?

Na asszem erről nem lesz több kérdésem :DD

funny.

Gondolkodom, szerintem az AMA az kevés lesz ehhez crushing blowval is... a light immunist nem lesz könnyű lejabolni :P