hát egen, ez a diablókockává válás :D
Mondjuk klánnal nem nehéz! Én nekem néhány haver is elég volt.. :D
Igaz HFes húzást keveset csináltam, mert igazán nem vitt rá a lélek :P Csak mikor elterjedt, hogy gyorsan húzok meg tisztességesen, akkor jött hogy húzzál, adok HFet... mondom jólvan akkor. Asszem így esett Gul :P Saját HFből meg max. mal :D
Igazán arra jöttem rá, hogy végülis tárgy már nagyon nem kell, így is bealázom Baalt több playerrel is, no meg simán húzok, Anchients se akadály, meg igazán már nem igazán volt új a dologban... Legjobban azt élveztem, amikor Haverral pucoltuk ki ACT5öt... De a húzás, és a Baalozás kicsit az agyamra ment :PP
Persze most már 1 karakter sincs meg, mert 1 éve elment mind, meg gondolom ladder restart is volt azóta :P
szóval akár lehetne újra is kezdeni a dolgot... De hát fene tudja. Most már annyira ez a kockuljunk a rúnáért + magasabb szintért már nem jön be :PP
bár hiányzik a sok láma, aki hasonlóan viselkedik Baalrunkor, mint amit elmeséltél :PP Azokon jót lehetett röhögni. A profi runok meg már uncsik voltak. Tény, hogy fejlődtem mint állat, de hát...
Haverokkal más, azokkal szerintem jóval kevésbé lehet megunni, mert csapatban írtani, meg segíteni másnak, most mind1, hogy ingyért vagy vmi... De állni egyedül a runon, és nyomni a gombot az...... :D