Delac#13696
Hmm régen én is szidtam, aki nem élvezetből játszott, de csunyán. Most meg mit veszek észre magamon? Detto olyan lettem, mint akiket anno utáltam. Ennek tükrében tegnap free napot tartottam. Ami olyan volt, az ment ajándékba. Huztam is valakit. Lelkiismeretem egyből helyre állt. :DD Régeben csak egy két cuccra fájt a fogam, olyanokról, hogy enigma hoto zaka cta stb nem is álmodtam. Pala-t egyenesen rüheltem, a sok hammer paraszt miatt. Csináltam egy fun druidot. tök jól elvoltam vele. És mivel tök lazán fogtam fel az egészet, a hf meghálálta a dolgott. Dobott is egy gul-t. Onnantól kezdve, még jobban örültem, hogy egyedül táp cuccoknélkül eltudom érni, azt amit, akarok. EZ volt egy ÉVE.
Most meg csináltam pala-t mh is beindult, of coures hf rt húzok. Szóval :(( De igazából nem tudok, vagy nem is akarok tenni ellene.
Más baalozásnál olyan jók szoktak lenni. Amikor a klánnal együtt nyomjuk, jön be a sok kis hülye külföldi. Haver elteleportál ToD ig, majd nyitja tp-t. Ha hamar kinyitja a tp-t és tele van soul -l és véletlenül a bénája meghal, jönnek a szövegek, hogy: make safe tp plz. Vagy ha épp cta-ból bo-zik, azt irja valamelyik majom, hogy : low bo!! Hát nem paraszt?? A 94 sorc teleportál kb 10 másodperc alatt telézik el baalig, 165 fcr bejátszik ;) van pofája ugatni, ha véletlenül a saját bénaságábol meghal. Ilyenkor nem szokott jobb szöveg jönni, mit hogy :
next time u tele, and u bo..........