-
én a druidot is élveztem :)
Bát természetesen nem annyira, mint a többit, de HFet megért... :P
olyan tornádós, meg mit tom én még milyen viharos voltam.
PvMben azzal is ki tudtam nyírni mindenkit :P
én 3 évet nem nyomtam, talán fél - 3/4 évet... de azt masszívan.. :D
Aztán épp ettől a függőségtől félek :P
Látom azért annak ellenére, hogy nem játszol, azért látogatod a fórumot! :))
Hm, kéne nosztaligázni...
Én is épp ezért akarok azért egy Amát...
MF nélkül, rúnázás nélkül (bár abban bennevok, hogy 1. szintű karit vinni fel HFig, csak ahhoz kell társ :D, az elég jól jövedelmez... én napi 1 karaktert csináltam ehhez társ nélkül, aztán így élveztem, meg kipróbáltam szinte minden karaktert, minden kasztban :P bár sok jó rúna nem esett.. párszor volt csak MAl- Ist...)
Aztán igazán úgy 85-90. szint között azt vettem észre, hogy minden esik.. :D elindultam Baalrunon takarítani Amával, mert mindenki sírt, hogy tele tele, semmi MF cucc, csak vmi alap, aztán hopp 1 lidless, hopp 1 titán... de nem is bossoktól :P
Meg aztán Runok közben is estek szép dolgok, csak általában pickitesek előnyben voltak... (hiába álltam be palával középre, álltak még 2en, no meg vki nem is csinált semmit, csak a hullást nézte) Meg Baalkillnél is, ami ott volt... amikor kis egysége volt Baalnak, akkor mindenki abbahagyta a killt, és várt, hogy essen... aztán lol volt, mert nem halt meg, és mindenki csak nézte :DDDDDD Aztán vki nyomott 1 blizzt, és bammm :DD
Szal én ha belekezdek lightosan, stb, akkor szerintem az Amát fogom nyomni.
Csak 1 titán kéne, azt meg ha jól emlékszem, akkor is kaptam (utána találtam csomót, de az origit hozzámvágták) :DD
Az nekem pont olyan előny, hogy onnantól kezdve jöhet bárki... megoldom élvezetből.. Segít a Valkyrie, segítő, decoy... hozzám se ér soha senki... Ha meg hozzámér, akkor ott a 50+% block (stormshield nyilván nem lesz:P), no meg a 40-50% elhajlások...
Aztán ha ez is sikerül, akkor még ott lesz a LIFEom. :D
Egyszerűen fantasztikus ez a kari.
Ennél jobban csak a varázslónőt élveztem, igaz,ott meg kellett dolgozni a sérthetetlenségért... Hiába volt óriási vitalom, meg minden, el se talált senki.. Soulokat is kinevettem.. :D
(Amával nem nevettem, de megpusztultak :P Igaz, hála a thundergodnak, vagy mi, az a + lightres és absorbos (+3 LF) es öv... na az a másik... :DD ilyenem singleben úgysem lesz, Bneten meg akár még tradeolni is lehet :D)
Azért lehetne játszadozni...
Csak baj a függőség... ez a legnagyobb :D