Asszem ha most Bneten kezdek, akkor varázslónőcit csinálok, most megjött a kedvem hozzá. :D
A kedvenc karim a varázsló volt, tetszett, hogy sérthetetlen vok :P (sok gyors teleport).. bár tudom, hogy ehhez cuccok is kellettek, de azzal nem volt gond, esett Mefinél... (Szal muszáj a mefi :( )
Aztán persze Hammerpalát nyomtam sokáig, full cuccra, vele mindenhova bementem :D Ez volt a főkarim, ő jutott legtovább (talán 93. szint)
Aztán próbálgattam a többi karit unalmamban, és a Javazon volt az,amelyik a legjobban tetszett. A Valkyrie + LF párosítás verhetetlen volt. és baromi élvezetes.
Szal nemtok dönteni. :D
Nyilván kéne a sorc a tárgyakhoz, bár túlzott MFelést nem nagyon akarok semmiképp :P De az is igaz, hogy annélkül meg teljesen fölös, akkor nem lesz cucc... :D Hacsak nem esik vmi óriási rúna HFnél :P
De lehet bele se kezdek újra Bnetre, mert akkor megint függő leszek, sok időbe kerül bizony... Amúgy a játék nem zavarna, csak a sok MFelés, meg maga a baalrun az eseménytelen időrablás. :D
De ezeket úgyse tudom kihagyni, ha felmegyek bnetre... (Ergo valszeg sorc kell majd :P)