(Bár újat nem mondtál nekem, de örülök, hogy nem gyökér lehúzós gyerekek vannak itt, hanem akik komolyan segítő szándékkal írnak)
Ezt meg szeretem! :D
Attól függetlenül MHval tökre más az egész. Nyilvánvalóan nagyobb odafigyelést igényel.
Én a sorcaimmal normal Baaltól kezdve (25. szint) szinte egészen 90ig folyamatosan teleztem...(igazán jó cuccok nem is voltak az elején, csak a szükséges dolgok (FCR, FHR), de hát más nem is kellett... igazán tök mind1, mi volt rajtam, mert évente, ha egyszer bekaptam vmi támadást :P, persze utána már volt minden cucc)
Tökre fura volt olyan baalrunra menni, ahol más telezett, meg a legjobb volt hogy versenyeztünk, ki ér oda előbb :P
Nem nagy dolog, mégis irdatlan sokan voltak, akik féltek a telezéstől.. sőt olyan is, aki a térkapun se ment le, csak irta hogy "Clear TP pls" lol.
Emlékszem, hogy már azzal poénkodtam, hogy legnagyobb soulviharba tettem a TPt, aztán egyszerre 6an haltak meg :DDD Mondom sry :P Aztán ott szídtak 10 baalrunon keresztül, hogy de láma vok.. Volt 1-2 normálisabb játékos, aki vágta a dolgokat, azok csak mosolyogtak a dolgon. :P
Jah, rájöttem, hogy csalók! akkor 1* volt ilyen, azért, mert nagyon akartam Annit :D Egyedül az volt, amit nem sikerült elérni, ebből az okból kifolyólag, nem volt megbízható forrásom.