• Delac
    Enigam tradek nél láttam furcsákat, meg módszereket, hogy akarják áthúzni az embert. MEgforgattam vagy 10 eni-t a haszon érdekében, de amit egyesek leművelnek. .... Cucc bent van a trade ablakban, majd egy hírtelen pillanatban benyom két teli sor előre megírt szöveget, olyan tartalamommal, hogy: hova valósi vagy, mi a neved stb. Majd amikor irnád rá a választ akkor nem veszed észre, hogy az addig kicserélt cucc (ilyenkor nem oké-zhatsz, mert itemet változtatott.) piros gombja az alatt az idő alatt, amíg gépeltél elmúlik. És már át is basztak... De

A legjobb, amit eddig láttam: heart of the oak runeword ergo: hoto. 32 resist-el ist mal ba adta volna srác. Egy ilyet akkor se hinnék el ha épp 10 felest küldtem volna le. Egyszerűen többet ér és kész. 2 percig néztem, nem-e akar trükközni, mert rohadt gyanús a téma. Semmi baj nem volt, alíg akartam elhinni. Már majdnem ok-ztam, amikor egy szent pillanatban leesett a tantusz. Kb mint amikor késsel hátba szúrnak. Olyat lol-oztam a gép előtt, hogy lemerevedtem. Srác, aki árúlta csak néz, hogy ott vagyok-e még? Mi lett velem? A runaszó nem flail be volt beletéve, hanem scourge ba( ugyanaz a fegyver, csak hell-es verzióban). Trade ablak becsuk, majd gondolkodtam.
    Hmm mivel úgy is hammer palanak lesz, enigma ad str-t, blockoláshoz meg legalább 100 dex kell. Gond egy szál se. Megint trade ablak, mondom srácnak hogy: bocsi azért nem pipáltam mert belaggolt. Majd 2 sec múlva írom neki: hey its a scourge,( mint aki akkor vette észre.) No need sry. Erre ő: ist?. :DD simán. ? bocs ha hosszú, de nekem az volt a nap trade je.