-
Sajnos énis elég sok rosszat tapasztaltam, még mikor aktivan diabloztam, úgy 3 éven keresztül. Volt egy 88-as sorcom, aki hellen nagyon dúrvult, tulképpen úgy állt, mint Gieb, nem volt ellenfél (bloodmana talán).
Húztam is, segitettem, MFeltem is, ajándékoztam is, stb.
De én bárhol is játszottam, akár egy lvl1-es karakterrel,a kár 5 másik erös karival, ha esett valami, és véletlen én kaptam fel (nem vagyok az a tipus, aki mikor már Baal az utolsókat rugja, leáll a kattingatással, és lesi mi esik), beazonositottam, beirtam miaz, és körbekérdeztem kinek kell. Esetleg ki is dobtam.
Aztán lassan leszoktam róla. Tölem többnyire elkérték, de viszont nem ezt kaptam. Mindenki felkapkodta a cuccot, aztán anélkül, hogy közölte volna miaz, már lépett is le. Volt olyan srác akivel már egész jóban voltunk, napok óta jáccottunk együtt. Esett egy uniq ij, sztem Windforce, felkapta, kérdem, hogy WF? Merhogy pont vadászok egyet az amazonomnak. Erre se szó, se beszéd, kilépett, azóta nem állt velem szóba. Komolyan mondom, megér egy WF egy alakuló haverságot? Hát nekem nem, ha kidobja, és aszongya, ugyan legyen már az övé, neki adtam volna. Végülis ez csak játék, nemde?
Baalrunnál mindenki csak áll, azt várja a sültgalambot. 90es sorcik, palák. Én megyek a 74-es gyenguszka amámmal, halok meg 5x, mire lejutok. Aztán persze ami hullik, piszok gyorsan eltünik, soxor csak a szinét látom...
Úgyhogy hajlamos voltam, és vagyok zártkörü kis haveri csapattal menni, akik hozzám hasonlóan testvériesen elosztják a cuccot, vállvetve harcolnak, és nem az számit, ki kapja fel gyorsabban,hanem hogy KINEK VAN SZÜKSÉGE az adott dologra.
Én ha felmegyek játszani, akkor játszani és szórakozni akarok. Ehhez hozzátartozik azis, hogy önfeledten tudjam azt a pár órát eltölteni, és nyugodt lehetek, hisz tudom, ha X talál valamit a pálya túlsó sarkán, vagy a nagy kavarodásban Diablo körül, akkor nem kell idegbeteg módra lesnem, mi volt az, és odarohhanni az utolsó pillanatban, felkapni, mert fél perc múlva a városban ott lesz a földön, és mindenki megnézheti, eldöntheti, kell-e neki.
Szerintem egy team játék erröl szól(na).