Easy maphack-et. 1.11-ben csak ez volt az egyetlen elérhető maphack. Sztem a magyarok olyan 90%-a használta, meg úgy általában nagyon sok ember. 25000 CD-kulcsot bannoltak. Azt hallottam, hogy a multik (tesco stb.) dupla adag diablo2-t rendeltek, még az eset előtt. Ez lehet urban legend. Az nem az, hogy a maphack program egy portot nyitott meg, és blizzardnak küldött egy üzenetet, hogy "Szevasz blizzard, maphacket használok" Föl is jelentették a blizzardot. Gondolom nem lesz foganatja. Mindenki vállalja a következményét, de azért mégis furcsa, hogy 2 évig blizzardnak semmi baja nem volt a maphackkel, most meg banolnak 30000 accot. Most akiknek nincs pótkulcsuk, azok valószínüleg elmennek venni, attól függetlenül, hogy (úgy hallottam) 1 hónap múlva leszedik a kulcsokról a bannt. Így is jó sokan abbahagyják, mert accok értek sokat, nem a kulcsok. Van olyan ismerős, aki 400 és 300 HR-t vesztett. Ez is a Blizzard szervergondjain fog könnyíteni, nem kell bővíteniük. Csak számoljatok utána, mennyit keres ezzel blizzard minimum. Legrosszabb esetben Ft-ban egy 8 jegyű szám. Blizzard papa mondja kölykeinek: Fiacskáim, menjetek wowozni!