• HerrKiss
    Sziasztok! Pusztán érdeklődnék valakitől, akinek eredeti Diablo + LoD-ja van, és teljes árú játékként megvette: milyen volt a kiszerelés teljes árú programként, mit tartalmazott a csomag, meg úgy egyáltalán...?
    Elmondom, miért kérdezem.
    Az történt, hogy hosszas szabódás után múlt hétvégén vettem egy EREDETI Diablo 2 + LoD-ot (nem röhögni!!!) a CD Galaxis-tól. Végül is ezzel a játékkal rengeteget játszom, megérdemli, hogy szép, eredeti csomagolásában tündököljön a polcomon a sok újság-melléklet teljes játék, valamint a BestSeller Series Starcraft + Brood War mellett. Sajnálom, a gyerkőc meg a lakáskölcsön mellett nem tudok több sokezer forintot játékra költeni. De most megtettem, és vettem az alábbi csomagot. Diablo 2 Gold (Alap + kieg.) 3.990 Ft. Meghozta a futár, és... hát... kicsit csalódtam.
    Kaptam két DVD tokot, benne a 3 + 1 CD. Puritán kiszerelés, a gyártó még arra sem vette a fáradtságot, hogy az alap Diablo2-t dupla tokba rakja, kiegészítő műanyag tartó füllel a közepére. Egy lemez a helyén, kettő meg bent papír tokban. A lemezek szitája elég gyengus szerintem, szitanyomó ismerősöm helyből különbet csinál, hátrakötött kézzel is. Felhasználói kézikönyv még hírből sem, egy kis cetli tudatja velem, hogy tegyem be a lemezt, aztán kövessem a telepítő utasításait. Még utal arra, mit tegyek ha le van tiltva az Autorun, de ennyi...
    Mi van, ha teszem azt nem mérnök informatikus vagyok, hanem mondjuk egy mezei felhasználó, aki akkor lát először telepítőt...?
    A körítésről meg; ennyi pénzért nem vártam díszdobozos kiadást, full extrás, antik hatású térképpel, kis Diablo szoborral meg hasonlókkal (a véletlen generált térképről kicsit nehéz is lett volna :-) ), de azért elvártam volna egy normális, 3 lemeznek szóló tokot, és egy normális felhasználói kézikönyvet, benne esetleg a játék szövegeinek magyar fordításával.
    Összességében: csalódtam az eredeti szoftverben, és nem tudom, mikor fogok mégegyszer ennyit szánni rá... Véleményetek? (Nem elsősorban a szoftverkalózkodásról, hanem inkább a gyengus körítésről...)