• HerrKiss
    Értem. Illetve nem értem. Vili, hogy öcsémék nem fognak csalni. Csak éppen még mindig nem tudom, hogy a Single karikat át tudják-e vinni multiba, illetve vissza. Oké, írtátok, hogy a LAN meg az open nagyjából ugyanaz. DE MI? Bocs, ha kicsit értetlen vagyok, de csak a munkahelyemen van internet-elérésem. Arról valami homályos fogalmam van, hogy az open az az Open Battle.NET lehet, de hogy ez mit jelent, arról lövésem sincs. A Battle.NET az egy virtuális játszótér, ahol sok ember játszhat együtt multiban. De hogy mi az open? Nyitott, gondolom, de mire? Úgy hittem, hogy a Battle.NET-en mindenki játszhat, akinek legális CD-kulcsa van. De végül is ez mind mindegy...
    A lényeg a lényeg: összekötik a két gépet, és működik a LAN. Elindítják mindketten a játékot. Egyik kreál egy játékot, a másik becsatlakozik. Felajánlja-e a single karikat, vagy kell hozzá valami segédprogi, hogy multiba konvertáljam őket? Ha befejezték a multizást, lehet-e még single-ben használni őket??? Hogy működik ez a dolog? Még csak 1-2 alkalommal játszottam hálózatban, akkor is RTS-ekkel, ahol nincs karakterfejlesztés, mentés meg egyebek, csak egy 10-30 perces jó kis játék-háború... :-) Szóval hogy is m1 ez?