• sz4bolcs
    Bobber: Köszi :-) Arról én nem tehetek, hogy miközben öljük diablo minionjait esik egy vex, és a necro aki húzott épp becsontfalazta magát :-))) Másik meg, hogy megtalálom első sojom, 1 napra rá pedig ugyanúgy dob andi egy sojt, és 5 runra rá még1et. Meg hogy mefi 3x egymás után Paladin combat skillert dob, abból is, ami a legértékesebb +34 life-os. 3 napja meg marát.. Vex-ből lett 38-as hoto, a skillerből Enigma+HR, 2soj az ujján, 1 amazonomon, Hr-ből most annihilus, és itt tartok most. Remélem 9 óra után annihilusból lesz 3 annihilus. Ennyi a sikertörténet. :-)

Próbáltam a botot, kb 1 órát volt a gépemen, ez idő alatt nem talált semmit. Le is töröltem mondván, majd fejlődök én ha akarok, és találok cuccokat, ha akarok. Most szóbeli érettségizek majd, úgyhogy ha nem tanulok, nem kell épp segíteni vmit szülőknek, akkor diablozok. Ez úgy néz ki, leülök gép elé, nyomok 4-5 mf kört, aztán elmegyek tanulok 4-5 oldalt, aztán mf, aztán megnézem mi van angyszülőkkel, visszajövök mf, kaja, benézek suliba, megjövök mf.. és akkor van este idő hajnalban, akkor nincs máshoz kedvem, sokszor 3-4 órán keresztül játszom elálmosodásig. Zene mellett diablo az amiért lelkesedem kicsit, bár én bármiért tudok. Bnő nincs, az sem rabolja az időt. Kocka vagyok ez van! :-) Egy kocka naplóját olvastátok.

A bot egy program, beállítod, kiválasztod melyik főmuftit ölje, elindítod, bejelentkezik neked bnetre, creál egy játékot, előre megtervezett útvonalon (már benne van programban) odamegy muftihoz, és megöli. Csak Mephistot tudom elképzelni (csak azt állítottam be), azt úgy öli meg, mint ahogy bármelyik másik MF-es ember, a vérpatakot átugorva megzavarja mefit, odacsalja vérpatakhoz, visszaugrik olyan helyzetbe, ahol mefi már nem lő rá, és lenyomja a blizzarddal.
    Hammer pala baalbotot meg gyakran láthatunk ugye... Azért annak érdekes a felfogása, aki ezeket nem szúrja ki. Nekem kb 2 kör alatt esett le (előtte még nem jártam bneten, és nem is látta mbotot), hogy ezeket nem ember irányítja, mert nem is válaszolnak, és olyan kidolgozott sablon a mozgásuk.